NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 22. november 2016

Folket og Fedrelandet er det viktigste!

Av Amund Garfors.

Ingen tvil om at det har vært en absurd tid, disse dagene etter at det amerikanske folket på en demokratisk måte valgte Donald Trump til sin neste president. Denne historiske og oppsiktsvekkende hendelsen, der man valgte en frittalende milliardær, som heller ønsket å tjene sitt eget folk og fedreland, framfor globalisme og særinteresser (som vi dessverre ser så altfor mye av her på berget).

Det har skapt redsel og usikkerhet hos mange verdensledere, media og ymse ”eksperter”. Ja, selv vanlige folk var såpass livredde for at en tøffing som Trump skal flytte inn i Det Hvite Hus, at de rett og slett begynte å skremme vannet av sine egne barn i samme slengen. Leste om at barn som møtte opp gråtende på skolen, der de var livredde og måtte trøstes. Men også de som skulle trøste, lærerne deres, var likbleike og skalv i redsel for hva framtida ville bringe.

Dette er vel nok et bevis på hvordan hjernevaskingen i befolkningen har absorbert en propaganda som vi sjelden tidligere har sett? Nei, å svelge rått alt som serveres av skremsel er farlig for demokratiet. Der manipulering og oppvigleri , koblet sammen med flokkmentalitet og likegyldighet overfor de faktiske forhold,  kan koste oss dyrt.

Heller kan ikke dumskap lenger være noen unnskyldning når man nærmest klikker i flokk, slik våre stortingsrepresentanter gjorde, da kun en (1) av dem gikk inn for Trump. Og det, når et demokratisk land som  USA ønsket seg en leder som kun sto opp for sitt land og ønsket å tjene nettopp – SITT FOLK! Reaksjonene i Norge og resten av Europa etter denne begivenheten, det sier mye om hva slags tider man går i møte i dagens Europa. For vi har lenge visst hvor elitene ønsker oss alle. Derimot har det amerikanske folket valgt en annen linje, og dette blir de fordømt for av flertallet av disse lederne i europeisk politikk. Sleivete og usjarmerende guttekommentarer om kvinnelige kjønnsorganer blir sett på som noe livsfarlig og MEGET alvorlig. Mens utbredd korrupsjon, innvandring som koster vanvittige beløp, islamisering, løgn, bedrag og krigshissing blir liksom som betydningsløse bagateller…

Og nå er det noen her som hyller Carl I. Hagen og setter likhetstegn mellom ham og Donald Trump. Men det er å begå en stor urett mot den godeste Trump! For der Donald Trump er en slags nasjonalistisk nasjonsbygger av sitt eget fedreland, så er det det motsatte med globalisten, EU/EØS/Schengen-tilhengeren og storkapitalistens beste venn, Carl I. Hagen.  Han som t.o.m ville fjerne krona og innføre euroen. Og der han påpekte at ”Grunnloven var utgått på dato” som han sa.

De av oss som har fulgt med Trump helt fra begynnelsen, vi vet godt at han ALDRI i verden hadde tatt til orde for å selge ut sitt fedreland til utenlandsk storkapital, slik vi i Norge gjør ved å selge våre naturresurser og arvesølv. Han ønsker heller ikke fri flyt av billig utenlandsk arbeidskraft for å senke lønninger og arbeidsrettigheter eller underlegge seg overstatlige organer.  Der vi lar Brussel bestemme over oss, som om vi var småunger eller ikke eide vårt eget land. Men det har derimot Hagen og FrP med sine liberalister som Siv Jensen & Co ikke hatt det minste i mot. Og da kan vi ta Høyre og Erna i samme slengen!

Trump kjørte en valgkamp på akkurat det motsatte av hva norske politikere står for, der FOLKET sjøl skal bestemme over sin framtid og sitt fedreland. Ja,  der de vil beholde sine arbeidsplasser, lønninger og et noenlunde forutsigbart liv, og der de vil klare seg uten å bli uføretrygdet eller havne på sosialen. Det er noe som heter stolthet. Men selv det har ikke norske politikere forstått, de som jaget i land 30.000 norske sjøfolk og tok i fra dem levebrødet og et yrke de elsket.  Mens de samtidig har brukt hundrevis av milliarder på innvandring av fremmede som kun vil bli til bekymring og store løpende kostnader. Og DET var grunnen til at jeg i hvert fall ble politiker på ytterste høyre fløy!

Nei, Trump har aldri gått til angrep på store deler av sitt eget folk. Han tenker ikke å beskytte den økonomiske adelen. For han viser vei for det brede lag av folket og der han vil gjøre ”America great again”! Og Carl I. Hagen han er gårdagens mann. Slike buktalere for økonomisk, kulturell og politisk elite har amerikanerne akkurat sagt nei takk til. Men Trump derimot, han er framtida. Han er håpet for hele den amerikanske befolkningen! Det får så være at noen gråter og skjærer tenner, banner og sverter og ikke klarer å se at Trump flytter inn i Det Hvite hus på nyåret. Men slik kan det gå når en ekte leder løfter sitt eget folk og fedreland til høyder som vi neppe noen gang vil se i dette landet.

NARVIK, 16.11.2016  AMUND GARFORS