Norsk presses dekning av den amerikanske valgkampen

Av Jan Johansen.

Norsk presses dekning av den amerikanske valgkampen, og særlig etter, ligger på det samme nivå som beskrives her: NRK drev propaganda mot norske barn

De eneste som har bidradd med sann informasjon, er en liten kristen avis Norge IDAG, som har mistet pressestøtten grunnet ”kvalitet.” Samt document.no, og det er mange år siden jeg leste i Norge IDAG, om hvordan Hans Rustad så lyset. Han arbeidet for NTB, hvor de omskrev (og fortsatt omskriver) nyhetene for "norske forhold.” Ingen overraskelse for de av oss som alltid har brukt andre kilder, helt tilbake til 60-tallet.

Jeg har ikke lest Farmand, men Hans Jørgen Lysglimts analyse var helt briljant. Det morsomme er å se uttrykkene til to fullstendige ignorante og indoktrinerte kvinnfolk, hvis levebrød skal være ”journalisme:”


Ta vare på den, for om ikke altfor lenge vil vi ha fasiten, og hele den norske lygepressen vil bli kledd naken.

Norge har ingen presse, men en venstrevridd saueflokk eller krysning mellom sau og ulv. Det samme gjelder våre ”akademikere,” som har ”opplyst” oss om USA under valget. Alt er ettervirkninger av 68ere, som aldri var akademikere. Alt de foretok seg var å opphøye sin marxistiske politikk til ”vitenskap.” Dernest hakke løs på den vestlige sivilisasjons pensum m.m, den gang studenter fikk sann utdannelse. Nå får de ingen, utenom naturvitenskap, realfag, leger, tannleger etc.

Og etter hvert gav det inkompetente, marxistiske nettverket stillinger til hverandre. Jeg må bare le når de snakker om "forakt for kunnskap", som er politiske bestillingsverk. Programmet "Hjernevask" var kostelig. Her så vi hvordan norske ”forskere,” som ikke hadde noe å forskning å vise til, systematisk trakk nazi / rasistkortet. Det er alt de og pressen har, også i dekningen av Trump.

De (68erne) infiltrerte pressen, og særlig ”journalist utdanningen,” og nå ser vi produktet. Jeg synes synd på de unge, som ikke har fått sann utdannelse i sitt fag.

Jeg var der som konservativ student på 60/70tallet og jeg vet hvem de alle er. De ble det ”nye borgerskapet,” men blottet for substans. Et verre løgnaktig pakk hadde vi aldri sett da de stormet inn. Og her er vi idag. Men det er liten trøst, for det er verre i USA. Der har de invalidisert studentene helt, ruinert dem med studielån og med ”kunnskap” uten nytte i den virkelige verden. Altså ingen ”bankable skills.” Og de konservative studentene må ligge lavt, herunder grunnet egen sikkerhet. Flere har ”outed" lærerkreftene og medstudenter med I-phonen sin. Som amerikanere sier: ”You can't make up.”

Jeg viser til ”the bullish consensus theory,” som bekreftes i de finansielle markeder kontinuerlig, fordi data er tilgjengelig ned til hvert ”tick.” Teorien har sitt opphav i maniske tilstander som "Tulip Mania".

Vendepunkter på toppen og i bunnen kjennetegnes ved at en liten minoritet ser sannheten, mens resten er fullkomment absorbert av massepsykose og uvitenhet. Akkurat som våre såkalte ”pressefolk.” Aldri har vi sett verre uvitende flokkdyr. Men krasjet kommer, og Trumps administrasjon kan være katalysatoren. Teorien har også gyldighet for politiske og andre sykliske fenomener. Ja all manifestasjon består av sykler/frekvenser, helt ned til det sub-atomiske nivå.

Tenk ”pressen” sluttet opp om ei 70 år gammel, korrupt, ”over rated” kjerring (68er). En psykopatisk løgner (som Obama), som viste velgere den verste forakt, mens hun lo av dem sammen Wall street donors, samt Babara Streisand. Hillary og Bill har vært en sann ”crime family” helt fra de var guvernørpar i Arkansas. Hun var alltid voldelig, også på valgnatten, med grov rasisme mot ”DnC chair women.”

Hun satte opp 6 ulovlige servere, pre-meditert, for å selge ut landet (inkludert uranbeholdning) for å rake inn millioner til The Clinton Foundation (en halv milliard fra Norge) og skru opp Bills latterlig ”speaking fees.” De må ha krasjet nå.

Hun og Obama har redusert paritet til ingenting (jfr begge hus, delstats- og guvernørvalg), takket være de samme opplyste arbeider/ middelklasse velgere, som gav makten til Reagan og Thatcher. De reddet økonomien og vant den kalde krigen for oss alle.

Alt dette er dekket over av amerikanske- og våre egne norske flokkdyr (presse). Det er åpenbart at lauget har ingen skam eller selvjustis. Nei, de bruker nå samme teknikk for å ramme en flott modig, kompetent kristen kvinne – Sylvia Listhaug. Hvorfor? Jo, fordi hun resonerer med det norske folk, og de er alle fjernstyrt av globalistmafiaen. Hun må tas! De har fått ordre ovenfra.

Og AUFer Trond Giske (som ikke har kommet over puberteten), har heller ingen argumenter. Han trekker Trumpkortet. Ja, det flyter over med kronikker av andre flokkdyr. Og klart vår fremste kvinnelige golfspiller skal tas, som da Liv Ullmann var venn med Henry Kissinger på 70tallet. Alt av ren ondskap fra folk som hyllet levende og døde folkemordere og skulle ta fra oss friheten. Nå satser de på at muslimer skal hjelpe dem.

Hadde Clinton vunnet, ville det vært slutt på den vestlige sivilisasjon. Gud velsigne Trump! Han kan komme til å redde oss alle. Europa og Norge. Vi får bare håpe. Min spådom er at vi kommer til å måtte be USA redde oss, slik som i 1945 og under den kalde krigen. Denne gang mot nazi/ voldskulten Islam, som våre egne flokkdyr/ landsvikere er i seng med.

Her viser jeg til en sann akademiker (kanskje den eneste vi har), Hallgrim Bergs forfatterskap. Han har for lengst beskrevet hva som skjer og vil skje, og for det bli også han betegnet som ”brun.” Vår presse er ikke noe mer enn en ynkelig gjeng landssvikere. Og venstresidens ”argumenter” koker ned til å kalle enhver som står opp mot dem for rasister og ”brune.” Vel, dette var partinavnet til de brune: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP). Partikamerater altså.

Ikke rart de står sammen med Islamske despoter i Midt Østen, som har lovfestet Holocaust2. Det er alltid jødene som skal tas først. Våre flokkdyr opptrer der også med sitt jødehat og løgner om Israel. -”What else new?” Trump vil imidlertid stå opp for Israel og det jødiske folk, så det er ikke rart at de angriper ham. Obama og Clinton dolket Israel i ryggen ved å hjelpe Iran med ”the bømb,” så de kan slette Israel fra kartet. Det må glede mange i jødehat-nasjonen Norge, særlig i NRK og pressen.

Men oppgjøret vil komme. Norsk presse vil krasje, ligges i grus og aldri komme tilbake. Alt har sin årsak i undervurdering av leserens intelligens. Nå er de desperate, det er hva Trump-”journalismen” deres dreier seg om, angrepene på Sylvi Listhaug, og en hver som støtter Trump. Jeg gikk ikke on-line før seint på valgnatten 8 november. Orket ikke tanken av å se Clinton vinne. Florida, Ohio m.m. Men da jeg endelig våget meg on-line, var det som å stå opp fra de døde, og jeg har vært i lykkerus siden.

God Bless America and Donald Trump!!

Jan Johansen