Seconed amendment på Spikers Corner

Av Spikeren.

Siden vi har blitt plaget av endel nettroll den senere tid, har vi nå innført enslags "second amendment" her på Spikers Corner.

Jeg har tro på tillit med ansvar. Derfor har jeg nå gitt alle våre faste brukere "Mod" (Moderator) status.

Det vil si at alle med en slik "Mod" status kan "ban'e" (utestenge) ethvert nettroll med en gang de ser det. I praksis gjøres dette ved å klikke på "dropdown" pilen helt til høyre for trollets brukernavn, og så velge "Ban user" fra menyen.

Dette er en tillits ordningen som er ment å brukes KUN på nettroll som herjer og ødelegger. Den skal IKKE brukes mot meningsmotstandere som skriver seriøse kommentarer.

Dersom skulle være så dumme å misbruke denne tilliten, vil det få sine konsekvenser ved at de mister sin "Mod" status og selv blir "ban'et" (utestengt) på ubestemt tid.

Husk at ingen må ban'e eller slette kommentarer fra en annen som har Mod status. De som har Mod etter brukernavnet sitt er godkjente som seriøse, autentiske brukere av SC, uansett om man måtte være enig med ytringene deres eller ikke.

Den enkeltes Mod status vil dessuten gjøre det mye enklere å avsløre falske brukere som stjeler både bilde og navn/nick for så å utgi seg som denne brukeren. Hvis det f.eks. dukker opp en Lizzy uten Mod etter brukernavnet, da vil alle med en gang vite at dette er en falsk Lizzy. I såfall skal denne falske brukeren umiddelbart ban'es.

Velg da "Ban user" fra dropdown menyen, og velg å slette de siste 30 dagers aktivitet.
Man bør imidlertid ikke velge å ban'e ip adressen, da flere kan være knyttet til den samme ip'en.

Vi ønsker de aller fleste velkommen her på Spikers Corner og vi har lov til å ha ulike meninger. Vi kan til og med krangle så fillene fyker, men vi vil ikke ha folk som kun er ute for å herje og ødelegge. Vi er her for å ha det litt hyggelig og for å debattere de sakene vi måtte brenne for.

Så håper jeg at alle vil bruke denne tilliten på en god og fornuftig måte, slik at Spikers Corner kan bli en bra plass å være for alle som ønsker et seriøst debattforum med en litt avslappet og hyggelig stemning.

Spikeren