Endelig innrømmer de sine feil

Sweden Close to Collapse

Av Amund Garfors.

Ja endelig begynner svenske politikere å våkne etter mange års lang tornerosesøvn. Der de faktisk innrømmer at masseinnvandringen til landet var en stor feil og en fadese av dimensjoner. Nå er det blitt så åpenbart at selv politikerne begynner å bli febrilske. Ja, der de nå skylder på hverandre og innrømmer at de burde for lengst lyttet til de som kom med advarslene.  Og den første som kom ut, det var partileder Anna Kinberg Batra fra Moderaterna. Hun står fram og kritiserer Fredrik Reinfeldts ”Øppna era hjaertanpolitikken” som hun definitivt har kastet på dør. Der hun nå sier, at den politikken vil hun IKKE tilbake til! For den var verken bærekraftig eller framtidsrettet. Ja, hun forstår at de som ble utfrosset og betegnet som rasister, både er sinte og skuffet over den behandlingen de fikk.

Og nå før helga, da kom sannelig Fredrik Reinfeldts tidligere statssekretær, Mikael Sundstrøm på banen. Han som jobbet 8 år under Reinfeldt, der han tilhørte den indre krets og makteliten under disse åra. Og hva sier han? Jo, han sier så mye som at sannheten om denne såkalte humane svenske migrasjonspolitikken, den er død og begravd for alltid! Og den døde grunnet politikernes uvilje til å se problemene som den meget store innvandringen har ført til. Han t.o.m innrømmer at det er vanskelig å erkjenne at de tok feil. Særskilt når han ser de katastrofale konsekvenser dette medførte for landets splittelse,  økonomi og sikkerhet.  Også han forstår at de som ble utfrosset, bare fordi de advarte, er sinte og skuffet.

Problemet er bare det, at vi er mange som har formulert den samme kritikken for mange tiår siden, det som denne Reinfeldts statssekretær nå endelig tør å komme med. Nå,  når han sjøl ser at landet er i ferd med å synke som et havarert skip på opprørt hav. Og den kritikken, den har kostet mange mennesker både jobben, æren og karrieren. Men det koster ikke denne fyren mye å stå fram nå. Fordi alle og enhver kan nå se at dette eksperimentet ikke på noen måte vil gå bra.

Sannheten er, at den sittende ”eliten” har påført den svenske nasjonen en tilnærmet uopprettelig skade. Der landets borgere er fratatt muligheter som de aldri vil få igjen.  De politiske partiene i Sverige ble klart og tydelig, gang på gang, advart om de enorme konsekvensene av deres uansvarlige innvandringspolitikk. Men de valgte heller å straffe varslerne og ignorere fakta. Ja, der de heller foretrakk å kjøre landet mot stupet…

Men vi bør vel passe oss vel her i Norge for å føle noen skadefryd med vår nabo i øst?  For vi er sannelig ikke langt unna dette stupet sjøl.   Når man nesten tvinger befolkningen til å overgi sitt eget land til fremmede, der våre egne skal nedverdiges, der vi skal oppgi vår egen religion for en fremmed og livsfarlig ideologi. Ja, der folket sakte men sikkert skal skiftes ut, og vår egen kultur går samme veien. Da er det snart bare hat igjen.  For når den dagen kommer, da er det ikke lenger fredelig verken i vårt naboland, i Europa og neppe her i vårt naive lille land. Og som vi hittil omtrent har fått hatt i fred.

Først har vi vært vitne til den største galskapen i historien.  Både i eget land og vårt naboland.  Deretter skal vi være vitne til hvordan de ansvarlige vrir og åler og sniker seg unna sitt ansvar med glatte retoriske vendinger som man nesten får frysninger av.  Ja, ”å snu kappa etter vinden” – det er et uttrykk både svenske og norske borgere vil få komme til å få høre mye om i tiden framover. For jeg er ikke det minste i tvil, om at det vil komme et ”ras” med forskjellige taktikker fra PK-media, MSM og globalistene. Ikke minst godhetsindustrien som har tappet statskassa vår for hundrevis av milliarder gjennom årene. Der de alle vil forsøke seg på å unndra seg ansvaret sitt. Mens de kommer med de samme doktriner og løgner som vi har hørt så altfor lenge og så altfor mange ganger! Ikke bare er Norge den siste kommuniststat, som den svenske minister så godt sa det, for mange år siden. Men vi er også den siste PK-stat. Nå vinker også Sverige farvel til politisk korrekthet. Er det da for mye forlangt, at også Norge skal gjøre det samme? Eller har PK-mentaliteten svidd seg så ettertrykkelig fast i flertallet av nordmenns bevissthet, at det hele er sementert og fastlagt for all framtid?

Når skal disse menneskene som sitter med makta, endelig ta innover seg at det er de sjøl som skaper polariseringen og frustrasjonen i samfunnet?

Nei, det er ikke vi som de betegnes som ytterste høyre eller rasister som skal føle skammen.  Vi,  som de mener ikke tåler å se en neger eller en araber fra andre land og kulturer. Nei, jeg legger det hele og fulle ansvar på de som har stigmatisert alle oss, og som har vært uenige i den selvmordspolitikken som har vært ført de siste 50 år. Og som har skapt denne polarisasjonen og temperaturen i landet. Hva med den berettigede harmen dette har ført til i landet?

Jeg er overbevisst at vi hadde blitt spart for den bomba som blåste bort halve regjeringskvartalet i Oslo sommeren 2011. Ikke minst, alle de som ble drept av en massemorder på Utøya. For dersom kritikerne på et tidlig tidspunkt hadde blitt lyttet til og tatt alvorlig, da er jeg 100 prosent sikker på at historiens gang aldri ville blitt slik den ble den dagen.

Men en må aldri glemme at arroganse og uansvarlighet kan være en livsfarlig kombinasjon!  Og fortsatt er det ikke for seint å lære av Sveriges mange tragedier!

NARVIK, 04.12.2016  AMUND GARFORS