NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 17. desember 2016

Et flertall av nordmenn tror ikke på Gud

Av Spikeren.

Kilde: NRK Sørlandet

For første gang er det nå flere som sier de ikke tror på Gud enn det er folk som sier de tror på Gud. I tillegg kommer en stor gruppe tvilere. Tallene kommer fra Norsk Monitors kartlegging av verdigrunnlag og holdninger, skriver Vårt Land.

På spørsmålet «tror du på Gud?» svarte 39 prosent nei, mens 37 prosent svarte ja. 23 prosent av de nesten 4.000 som har svart på undersøkelsen, som ble sendt ut med posten, sier de ikke vet.

For to år siden var det like mange troende som ikke-troende. Da spørsmålet ble stilt for første gang i 1985, svarte hele 50 prosent at de trodde på Gud, mens bare 20 prosent sa de ikke trodde.

Dette mener jeg er et resultat av langvarig, ateistisk AP politikk, som for alvor startet med Gro Harlem Brundtland. Hun førte kampen med jernhånd og hadde full kontroll over mediene gjennom pressestøtte og NRK monopol. Alle som ikke bøyde seg for den ugudelige AP politikken ble kort og brutalt valset ned. Man ble latterliggjort, karakterdrept og frosset ut fra det gode selskap.

"Eksperter" som Jakob Jervell ble stadig brukt i mediene for å rive kristendommen i filler. Så kom Rose Marie Køhn med sin halsbrekkende femi-kristendom der hun påstod at Gud var kvinne. Samtidig rykket feministene og rødstrømpene fram, for nå skulle jentene ta makten. Så hadde vi HEF og ateistene, med Jens Brun Pedersen i spissen, som også ble brukt flittig i mediene. Og hakk i hel kom homolobbyen som skulle frigjøre alle og enhver ved å kle seg i rosa fjær og g-streng.

Det hele var et makabert sirkus, villet og styrt av AP. Og det tragiske av alt er at vi idag ser de samme ugudelige styringsmekanismene på borgerlig side. Til og med de som kaller seg for "Kristelig Folkeparti" har blitt et Sodoma og Gomorra parti, der pertilederen går i homoparade i en misforstått støtte for "de svake" i samfunnet. Sannheten er vel at perversitetene aldri har stått sterkere enn de gjør idag.

Resultatet av denne ugudelige politikken er et apatisk folk som har gitt opp å kjempe for det som de engang hadde så kjært. Idag må man være glad om man i det hele tatt får lov til å uttale seg i offentlig media.

Spikeren