NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 27. desember 2016

Hvem bryr seg om regjeringskrisen?

Av Amund Garfors.

Jeg har for lengst forstått at de fleste nordmenn gir blanke blaffen og er ganske fed up av denne såkalte regjeringskrisen eller budsjettkrisen, som disse to minipartiene Venstre og Krf har brakt landet opp i.  Grunnet noen ører i påslag på diesel og bensin. Der dette påfunnet liksom skulle redde miljøet.  Ja, for min del begynner jeg å bli møkka lei av både Skjei Grande og Hareide som later som om de representerer partier med minst 20%. Mens de i virkeligheten ligger og bikker på sperregrensa.

Nei, det er sannelig ikke mye demokrati igjen i dette landet når disse to minipartiene skal få lov til å bestemme hvor både skap, bord og seng skal stå.

Jeg innbiller meg også at langt flere enn meg etter hvert gir totalt blaffen om vi styres av denne fordekte sosialisten Erna Solberg eller om Høyremannen Garh Støre, med millioner i banken, får lov til å kalle seg statsminister.  Uansett, så er kursen satt, og den er nokså ustø.  Der vi er på full fart mot skjæret. Ikke bare Norge, men hele Europa ser nå ut til å gå den veien s/s ”TITANIC” gikk på sin jomfrutur.. Det mens vi tror at globaliseringen og innvandring er et gode for folk og land. Når alle med selvsyn for lengst har oppdaget hva det går ut på.

Hvorfor er det alltid politikerne i et land, som er de siste som merker hva som er i ferd med å skje politisk rundt om i verden? Og FrP er i hvert fall ikke lenger noen grunn til ofre tid eller spalteplass på. I hvert fall ikke før Siv Jensen er skiftet ut. Hun som til og med nekter å snakke med Sverigedemokratarnas  Jimmie Åkesson, lederen av Sveriges største parti..  Både Siv og Erna er så lydige mot Angela Merkel, at de neppe kommer til å merke røyklukta før dagen etter at huset har brent ned. Der de også blankt avviser både Trump, Brexit, Le Pen og Wilders. Nei, FrP er blitt et parti for fortiden. For de har sovet tungt i samfunnsfagtimen. Mens terroristene og de kriminelle har tatt seg inn i landet.

Tviler sterkt på at det blir noen revolusjon her, eller den aller minste overraskelse ved neste år valg. Nordmenn flest er fortsatt for feite, late og selvtilfredse til å oppfatte hva som foregår rundt om i denne verden. Og det må nok et jordskjelv til for å få dem til å våkne. Ja, til å innse at ”the good days are gone”!  Og hvem som styrer landet da, det har stort sett INGEN betydning!

NARVIK, 30.11.2016.  AMUND GARFORS