Ordfører Petter Berg (H) refser Inger Lexow (Frp)

Ordfører Petter Berg (H) refser Inger Lexow (FrP)
Av Spikeren.

I Dagbladet 22 desember, refser Ordfører Petter Berg (H) Inger Lexow (Frp) og kaller henne for konspirasjonsteoretiker når hun sier at innvandringen til Europa er en del av en plan om å tynne ut den europeiske befolkningen med folkeslag som er enklere å styre. Videre sier hun at muslimene har planer om å gjøre Vesten til en del av det muslimske verdenssamfunnet.

La meg bare opplyse Petter Berg om at Inger Lexow faktisk har helt rett i sine uttalelser og at det slett ikke er noen konspirasjonsteorier hun kommer med. For påstandene hennes kan nemlig bekreftes fra veldig mange hold.

Blant annet av Dr. James Mitchell som avhørte mannen som kalles for "The mastermind behind 9/11". Dette kan du se på det lille videoklippet fra FOX News.

Også den tidligere lederen i Libya, Muammar Gadaffi sa følgende: "We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe - without swords, without guns, without conquest - will turn it into a Muslim continent within a few decades."

En annen slik uttalelse kan vi finne i The Daily Mail, der man kan lese følgende: "Imam tells Muslim migrants to 'breed children' with Europeans to 'conquer their countries' and vows: 'We will trample them underfoot, Allah willing'" Se videoen i Daily Mail artikkelen.
Konklusjonen må derfor bli denne: Enten må norske politikere være stokk blinde, eller så har de ikke peiling på det som de uttaler seg om. Ordfører Petter Berg er bare èn av mange som bør oppdatere seg med virkelighetens verden. All ære til Inger Lexow som er tøff nok til å stå frem og si det som det er. Vi trenger flere som henne!

Spikeren