NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 10. desember 2016

SJOKKVIDEO: Innvandrergjeng sparker ung kvinne ned trapp på T-banen

Kilde: Frieord.no

En video som nylig er lagt ut på nettet viser hvordan en gruppe innvandrere følger etter en tysk kvinne på en T-banestasjon i Berlin. I det kvinnen er går ned trappene mot perrongen blir hun sparket i ryggen av en i gjengen.

En alvorlig voldshendelse fant nylig sted på en t-banestasjon i Berlin. En gruppe innvandrere følger av uvisse grunner etter en kvinne. I det kvinnen går ned den siste trappen mot perrongen blir hun sparket kraftig bakfra.

Kvinnen faller forover og hele veien ned til slutten av trappen. Innvandrerne bryr seg ikke om hun er alvorlig skadet og går rolig vekk fra området. Se lenger ned i artikkelen for en rekke bilder av ofre for grov innvandrervold som vi har samlet for å vise den brutale realiteten. OBS: Noen av bildene er har sterkt innhold.

Det flerkulturelle samfunnet

Frieord har tidligere skrevet om at det kan være farlig å bruke offentlig transport eller bevege seg på offentlige plasser der masseinnvandringen fra muslimske og afrikanske land har satt betydelige spor etter seg.

Vi advarer mot sterke bilder, men mener det er i befolkningen og lesernes interesse å få vite sannheten om hva som skjer der ute.

Under her legger vi ut videoer og bilder av europeere som har fått møte blind og aggressiv vold fra ikke-vestlige innvandrere de siste årene. Volden har forekommet på gater og torg, på skoler, eller på offentlig transport. Noen av ofrene har også blitt angrepet i sitt hjem.