NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 4. januar 2017

KrF er et parti som seiler under falskt flagg

Av Amund Garfors.

KrF har ingenting med kristendom å gjøre. Etter at de store høvdingene Korvald og Kristiansen forlot partiet og denne jord, og den venstrevridde sosialisten Kjell Magne Bondevik overtok, og gråt seg til statsministerjobben, så har det bare gått en vei med dette møkkapartiet. Og som jeg håper vil havne under sperregrensa neste år.

Et "kristent" parti som har denne Gudsfornekteren, homoaktivisten og islamelskerne Hareide som sin leder, har verken livets rett eller Guds velsignelse med seg. For meg ser det som om Hareide kun har en eneste agenda, og det er å islamisere Norge, samt importere så mange muslimer at landet vil være på de fremmedes hender før vi skriver år 2050.

Jeg kan ikke med mine beste evner forstå hvorfor Hareide kjemper som ei løve for å utradere kristendommen og innføre islam til landet. Står han kanskje i kontakt med selve Satan? I hvert fall er han puddelen til Bondevik og gjør ALT som denne svikeren bestemmer fra sitt såkalte "fredssenter" i Oslo. Forstår ikke disse idiotene at de inviterer inn krig og ufred til landet?

Hvorfor setter de seg ikke inn i verdens tragiske historie om hva som skjer i land der islam får fotfeste? Hvorfor er de så totalt evneveike når det kommer til å lære av tidligere kristne land som i dag er under islamsk styre og der de kristene er drept eller har rømt? Har de heller ikke hørt om Libanon? Der de kristne var hyggelig og lot muslimer få bosette og som bare førte til krig og massemyrderier? Hva med Balkan, og deres skjebne etter at muslimene kom? Hva med Kosovo? Hva med Tyrkia? Hva med hvert eneste land rundt Middelhavet som i sin tid var kristne land? Hvor mange kristne bor i dag i land som Egypt, Tunis, Algerie, Marokko og Libya?

Kansje Hareide burde ta fram historiboka og sette seg inn om skjebnen for disse land, ikke minst Tyrkia hvor de kristne i sin tid ble slaktet i tusentall fordi de ikke forsto hvor farlig ilslam var?

Nei, Krf er et parti som ikke er til å stole på. Og nå hører jeg at det er masseutmeldelse fra KrF der en rekke personer melder seg inn i det nye partiet Verdipartiet, og som håper på en vekkelse i Norge. Ja, det er det eneste som kan redde landet vårt fra å gå samme veien som de tidligere kristne land jeg har nevnt, men der muslimene nå styrer og har full kontroll.

Amund Garfors