Litt mer edruelighet fra NRK, please!

Av Amund Garfors.

Jeg ble sittende å se på dette programmet ”Flukt” som NRK har hyret inn denne bosnieren Leo Ajkic, til å være en slags programleder for. Og som skal få oss til å sitte her å føle dårlig samvittighet. Ja, dårlig samvitighet for at vi i Norge ikke vil ha en ustoppelig strøm av flyktninger, migranter, asylsøkere, inntrengere, kriminelle, terrorister etc. (stryk det som ikke passer)  inn i Vest-Europa. Og som til slutt skal havne her i Norge.

I tirsdagens episode var denne Leo ute på tukt med det norske supply-skipet ”Siem Pilot”. Et skip som for lengst burde vært hentet tilbake til Norge. Ja, vi fikk se hundrevis av desperate mennesker, gravide kvinner og små barn som har satt livet sitt på spill for en bedre framtid i et Europa, og som aldeles ikke har noe framtid verken for disse eller sine egne innbyggere. For det er sannelige på tide at både Leo Ajkic, NRK, politikere og myndigheter snart begynner å forstå at denne planen om å importere horder av muslimer til Europa, det vil kun skape kaos, konflikter og krig!

Nei, en trenger ikke være rakettforsker eller profet for å skjønne hva utviklingen kommer til å bli. Målet ser ut til å hellige middelet, der disse nokså naive, farlige, onde og uansvarlige politikerne til slutt kan ta over  og forme Europa etter deres eget bilde. Enhver som følger med på utviklingen ser jo konkurser, oppsigelser og permitteringer overalt. Samtidig som importen av analfabeter og fremmede som ikke passer inn i Europa går sin gang. Og finansieres av skattebetalerne…

Den demografiske dynamikken har demonstrert hva som har ligget i kortene bare fem skarve kilometer fra EU-paralamentet de siste 20 åra. Og der jødene skal ut som det fredelige folket de er, mens jihad, muslimer og intifada skal inn. Brussel er nå som en islamsk by, der ingen lenger er trygg, noe bombeangrepet på flyplassen vitner om.

Og Europa er blitt et synkende skip som ligner på Titanic, etter at livets høvding er kastet på dør. For slikt fører til store  konsekvenser!  Samtidig som kloke og forstandige mennesker nå forlater dette synkende skip. Ja, Europas framtid er dyster. Noe vi dessverre kan takke våre egne for!

Samtidig som jeg til slutt ber Leo Ajkic om å velge sine ord med omhu. Der han freidig nok, forteller oss at disse flyktningene er kommet til Norge for å tømme våre søppelkasser.  Nei  Leo, de tømmer ikke våre søppelkasser.  Det er det nordmenn som gjør! Den eneste kassa de tømmer er statskassa!  Men pass deg for at ikke Norge en dag blir til det samme helvete som der du sjøl kom fra! Og som du måtte rømme fra. Husk, at vi er et sårbart lite folk. Der det som nå foregår for full maskin i Middelhavet, det vil føre til at snart er det vi som må rømme!

NARVIK, 11.01.2017  AMUND GARFORS