Medlemsflukt fra Venstre

Av Kirkehøyden.

Viser til Dagbladets artikkel om "Medlemsflukt fra Venstre".

Her er ironien: Hverken KrF eller Venstre er borgerlige partier. Var Venstre et borgerlig, liberalt parti, så ville de vært FRPs konkurrenter om de samme økonomiske saker, ja "gått til sengs" med dem. De bare later som om de er liberale, for hvordan kunne de så villig omfavne Islam, den minst liberale ideologi, som kan tenkes - ja rent despoti, alt iht. deres ”hellige skrifter.”

Under Bondevik 1 eller 2 var jeg i kontakt med en statssekretær fra Venstre, der jeg tok opp disse spørsmålene. Og han sa rett ut at Venstre ikke støttet økonomisk frihet, og jeg spurte forundret: "Er det ikke der hvor liberalismen utfolder seg, at folket tar frie økonomiske valg, i sum av et selvregulerende marked, hvor de belønner de beste tjenesteydere. I stedet for en stat, som tvinger på folket sub standard aktører?" Ergo de skal som venstresiden sensurere og detaljregulere vår utfoldelse på alle områder og våre økonomiske valg.

Det er å sammenligne med: Å legge ett råttent fuktig ullteppe over et blomsterbed, hva kan gro der? Derfor ruinerer sosialistiske økonomier, og derfor har høyre regjeringer i alle europeiske land (Thatcher beste eksempel) måttet rette opp skader etter sosialdemokrater har fått regjere. Selv i USA, måtte Reagan gripe inn etter Carter, som Trump nå, fordi venstresiden/ Obama vil ha sosialdemokrati. Og "all out" kommunisme, gir økonomisk kollaps og despoti. Og ennå har vi politikere som tror dette er veien å gå, sammen med avkristning.

Venstre er en del av venstresiden, de og KrF, derfor saboterer de Høyre, FRP og borgerlig politikk. Igjen: De er ikke borgelige partier. Heller ikke Senterpartiet, som styrte skamløst med SV og AP. De har dog i det siste kommet med noen positive lyder om EØS/ Schengen, og de ledet kampen mot EU, den skal de ha.

Da Sponheim tok partiet sitt under sperregrensen, kom han til Vandrehallen for partilederdebatt og sa at de "brune" hadde skylden, med så mange ord. Vel; "de brune" (FRP), står opp for Israel, mens hans parti og flertallet på Stortinget støtter disse brune/ fascistiske krefter i MØ, som starter med barn fra de kan snakke og gå. Nazistene tok dem fra tenårene.

Så fikk Sponheim jobb som fylkesmann, hvor mange "brune" (FRP) styrer kommuner i Hordaland. Alt han har gjort er å legge kjepper i julene for økonomisk vekst og innskrenke eiendomsretten, som "pay back" til dem som gav ham jobben.

Valgerd Svarstad Haugland fikk jobb som fylkesmann i Akershus, av den samme AP regjeringen. Hun innstilte en notorisk jødehater (muslim, norsk konvertitt og AKPer) til fortjenestemedalje i sølv. Ordfører Fabian fikk stoppet det, men fylkesmannen forklarte seg aldri, hun var på ferie på Cuba, da det brøt ut, sier ikke det alt?

Så kom hun med pålegg om å fjerne sikkerhetstiltak rundt den Israelske ambassaden, av "estetiske grunner." Det måtte også noen Oslo kommune stoppe.

Deretter fikk hun plass i Stålsettutvalget nedsatt av AP, som skulle ta fra kristne foreldreretten, slik at det skulle bli forbudt "å indoktrinere"/ fortelle sine barn om Jesus, før de kunne ”velge selv.” Vær sikker på at muslimer og ateister ikke skulle stoppes med sin idoktrinering. Her HEF ved Jens Brun Pedersen.

Honnør til Høybråten, som kastet lys på dette trollet til det sprakk. Dessverre har Vårt Land betalingsmur, men han kledde dette AP angrepet nakent, med stor innsikt og veltalenhet. Les mer om saken i Dagen.

Dessuten er Venstre anti kristne, anti vår kulturarv. Partilederen vil ikke en gang tale til utmerkede kristne som Anita A. Sæle og kretsen rundt Norge IDAG, som er det tradisjonelle KrF av 1933. Verre - hun kritiserer dem som gjør akkurat det. Ingen partiledere må tale til flotte kristne patrioter, iht. til Venstres partileder, men Islam står hun og Venstre opp for. Intet av dette affiserer Venstre eller KrF må vi tro, folkemord på 90.000 kristne, bare i 2016.

Venstre, KrF og venstresiden vil sikkert ha flere slike "asylbarn" med sjegg, for virkeklig få fart på avkristningen. Lenge har jøder måttet skjule sine symboler i Norge, og vi kristne har også startet å ta de samme forholdsregler - i det ”frie” Norge.
 
Hans Nielsen Hauge var vår nasjonsbygger. Han fikk den Hellige Ånd i åkeren, derfor hans guddommelige ideer som skapte fritt næringsliv og verdiskapning 100 år før sosialismen ble en faktor. AP begynte å hakke løs på vår kristne kulturarv fra dag èn i regjering, og de fortsatte da de tok over etter krigen. De la landet forsvarsløst før 1940. Dette forsetter de med til denne dag. De hakker løs på vår frihet og får støtte fra KrF og Venstre. Ved å stoppe fornuftig borgerlig politikk og et forsvar mot Islam, som Sylvia Listhaug har fortjenestefullt bidradd til, med motstand fra vår tids landsvikere.

Partiet De Kristne har nedfelt akkurat disse verdier, som var Norges arv etter 1814. Sylvi Listhaug står støtt på den kristne kulturarv, sanne konservative verdier, og den økonomiske frihet som utløser sann verdiskapning direkte fra Gud - alt kommer fra Ham, for hvor er islamisters og kommunisters (ateister) verdiskapning?

Derfor har vestlig sivilisasjon lyktes - ismene skaper despoti, folkemord og fattigdom. For slik ble USA en økonomisk supermakt på "no time". Deres kristne Grunnlov preget vår. Dette forkaster Venstre, KrF (stemte for å avkristne Grunnloven) og venstresiden. USA og Europa har nå problemer fordi de vender seg mot Gud, forkaster sin kristne kulturarv og forbanner Israel, ved å ta side med deres despotiske fiender.

De bare river ned, og Venstre er et fordekt "borgerlig" SV, derfor mister de nå medlemmer. De vil heller slå seg sammen med SV og "kristen" Jonas, som Hareide dro sammen med på pilegrimferd til Sarons dal, som også angriper hederskvinnen, den kristne Sylvi Listhaug.

Listhaug kommer ut fra den Haugianske arven, og dens nedslagsfelt viser det aller beste av Norge den dag i dag. Men hun er under angrep, for KrF og Venstre vil ha restene av dette vekk for å gi plass til Islam og sosialisme - åpenbart. Av denne grunn avkristnet KrF sine statutter, for å bli et parti for muslimer, ved siden av å flørte med ”kristen” Jonas. Og alle inkludert Hareide angriper Listhaug, sammen med sine venner i Venstre og venstresiden.

Sylvi Listhaug og det kristne miljøet hun kommer fra står for alle de gode verdier vårt land er bygget på. De oppbyggende kristne verdier. De tar ikke blikket bort fra Guds Ord, slik som "kirken" gjør. Derfor er de vår redning om vi skal beholde Guds velsignelse som nasjon og folk.

Sylvi Listhaug vil ikke at Islam skal få rive ned vårt land for sine barns fremtid. Hvor enn Islam befester seg, spres vold, hat, balkanisering av samfunnet, og folkemord. Jøder og vi kristne står øverst på drapslisten deres, nedfelt i deres "hellige skrifter."

Hetsen fra Venstre og KrF mot Listhaug og omfavnelse av Islam avslører dem hver dag. Så la oss glede oss over at de vil havne under sperregrensen, sammen med SV. Avslørt av kristne konservative og sant liberale velgere.

Kirkehøyden