Provokasjonen av Merete Hodne

Av Amund Garfors.

I torsdagens utgave av VG (12.01.2017) kan vi lese om at denne ”lekemuslimen” Malika Bayan, ex Charlotte Antonsen, som ønsker en ny rettssak. Der hun vil ha 50.000 kroner i oppreisning etter at Merete Hodne har skrevet noen sannhetens ord om Bayan på sin facebook-side.  Og der Bayans advokat, Sulman Hussain, mener Hodnes uttalelser går utover Bayans heder og ære. Jo, vi kjenner mønstret. Muslimer vet hvordan de skal kjenne seg krenket, når de lukter penger. Hårsåre og hevnfulle som de alltid er…

Nei, en trenger ikke særlig stor intelligens for å innse at provokasjonen fra Muslim-Antonsen og mot Hodne, var en bevisst gjerning. Så vidt jeg vet så bor Bayan i Stavanger og Hodne har sin salong på Bryne. Hvorfor kjører Bayan den lange veien til Bryne for å la seg klippe? Jo, selvfølgelig for å stelle i stand trøbbel for Hodne! Ikke minst for å yte sitt beste for enda mer splittelse i landet. Og å bidra til enda mer ondskap mellom mennesker.

Denne treskallen av en dommer i lagmannsretten, han var selvfølgelig med på notene til Bayan. Og han føler sikkert at han gjorde en glimrende jobb med sin ”gode og rettferdige” dom. Der også han fikk yte sitt nyttige bidrag til islamiseringen og ødeleggelsen av fedrelandet.

Jo, det var nok av slike dommere også forrige gang Norge ble okkupert av fremmede inntrengere. Den gangen ble også gode nordmenn straffet med store bøter av de norske dommerne som jobbet i tjeneste for okkupantene. Så det er liten tvil om at historien gjentar seg. Det mens de nye okkupantene skryter av at de skal overta landet vårt ved hjelp av våre egne lover, vårt rettsvesen og vårt demokrati. Ja, hvor selv Den norske kirke med våre biskoper bidrar. Slik de også gjorde i 1940!

NARVIK, 13.01.2017  >AMUND GARFORS