NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 12. januar 2017

Så tok islam nok et stikk i Norge

Av Amund Garfors.

Saken mot frisørdama Merete Hodne gikk dessverre nok en gang i muslimsk favør. Lagmannsretten turte ikke annet. Dommere og de fleste politikere gjør nå alt de kan for å tilfredsstille de som vil forandre Norge for all framtid. Og dette indikerer bare hva slags uhyggelig framtid vi går i møte. Pressen har underkastet seg. Politikerne har underkastet seg, og nå går sannelig rettsvesenet samme vei.

Denne norske dama, Malika Bayan, som tidligere hete Charlotte Antonsen, og som åpenlyst går i ærende for islam, ja som hater sitt eget fedreland og sitt eget folk, hun ser jeg på som en sviker og en stor provokatør. Hun oppsøkte Merete Hodne, da hun var meget godt informert om at Hodne var ei kvinne som hatet islam og jihad. Og alt det denne ideologien står for. Det burde denne nokså svake dommeren forstått, at Hodnes avvisning om å klippe Bayan, IKKE hadde noe med Hodnes syn på religionsfrihet å gjøre! Men heller som en politisk aksjon og en provokasjon fra Bayan sin side.

En annen ting som denne dommeren hoppet glatt over, det var at Bayan, som påstår hun er muslim, ikke på noen måter har tillatelse fra sine religiøse lærde og imamer, noen steder i den islamske verden, til å besøke en frisørsalong der menn kommer for å la seg klippe. Og der disse mannfolka kan se håret på en muslimsk kvinne. For det er STRENGT FORBUDT i den muslimske verden! Det burde denne partiske dommeren tatt med i sine premisser, til denne urettferdige dommen over Merete Hodne!

NARVIK, 09.01.2017 AMUND GARFORS