Syria Names Foreign Secret Agents Trapped in Aleppo

Av Nordpolen.

Artikkelen fra ABC Nyheter som omtaler videoen nedenfor. Det kommer nå fram mer og mer hvor mye dette var en stedfortreder-krig iscenesatt av blant annet USA og Nato allierte som ville ha tilgang til gassrørledning.

Syrias FN-ambassadør med navneliste over utenlandske offiserer i Øst-Aleppo

Offiserer fra USA, Israel, Jordan, Marokko, Qatar og Tyrkia skal være fanget av Assad-styrker i Øst-Aleppo. Syrias ambassadør leste opp navnene på en pressekonferanse i FN-bygningen mandag.

Syriske myndigheter hevder å ha identifisert utenlandske offiserer og etterretningsfolk som skjulte seg i bunkere i Øst-Aleppo.

– Syriske myndigheter har samlet informasjon som viser at mange utenlandske militær- og etterretningsoffiserer er sammen med terroristgrupper i Øst-Aleppo og prøver å komme ut derfra. Vi vil fange dem, og vise dem fram til dere, sa al-Jaafari.

– Dette er grunnen til de hysteriske bevegelsene i Sikkerhetsrådet de tre siste dagene. Hovedgrunnen er hvordan de skal få berget disse utenlandske terroristene – fra de samme landene som har stått bak resolusjonen om evakuering fra Øst-Aleppo, fortsatte ambassadøren.

Fant enda en interessant artikkel hos Steigan om dette. Siden vi også er inne på Nato her, bør vel dette være av største interesse. Den omtalte saken er bare et par uker gammel.

Høytstående NATO-rådgiver funnet med en kule i hodet:

Chandelon arbeidet for NATO Support and Procurement Agency (NSPA) som revisor og var ansvarlig for å undersøke terrorfinansiering. Han skal den seinere tida ha sagt at han hadde mottatt merkelige telefonoppringninger og at han «følte seg truet».

Luxemburger Wort skriver at etterforskerne undersøker om han har vært utsatt for trusler i sammenheng med dette arbeidet. «I NATO skal sekstiåringens dokumenter ha påvist sammenhengen mellom hvitvasking av penger og terrorfinansiering.»

Nordpolen