To spørsmål til våre stortingspolitikere

Av Amund Garfors.

I et Norge, hvor man ikke lenger føler seg trygg. I hvert fall ikke på offentlige steder som flyplasser,  jernbanestasjoner eller på større shoppingsenter, hvor det kan smelle når og hvor som helst. Der vil jeg herved bare gjøre det klinkende klart, at jeg legger ALL skyld på våre politikere som har vært de ansvarlige for at det kan smelle. Og der man hver dag går rundt med angst og redsel for at noe kan skje.

Nylig drepte en asylsøker en polsk trailersjåfør i Berlin, der han stjal denne store semitraileren og dundret bilen inn i stor folkemasse. I Sverige voldtok nylig ni asylsøkere en svensk kvinne på en grusom og meget bestialsk måte. Og som trolig har ødelagt denne kvinnen for resten av hennes liv. Ja, hvem skal denne kvinne takke for dette? Jo, dette ansvaret hviler på tyske og svenske myndigheter. Ikke minst på Angela Merkel sin ”åpne-grenser-politikk” – der det var mulig å sende terrorister inn i Europa. Og for å drepe oss eller voldta kvinnene.

Spørsmålet til vår justisminister og resten av gjengen i regjering og i storting er: Dersom det samme skulle skje her, som i Berlin eller i Brussel, hvem har da det politiske ansvaret?

Så vidt jeg vet så foreligger det IKKE noe slags stortingsvedtak om at den norske befolkning skal skiftes ut. Men når man ser hva som er i ferd med å skje i dagens Norge, da vil jeg gjerne ha svar på nok et spørsmål: Hvor mange nordmenn risikerer å bli sprengt i lufta, knivstukket eller påkjørt av terrorister, før sikkerheten til det norske folk blir tatt på alvor? Og der våre grenser lukkes for mennesker som absolutt IKKE skal være tilstede i dette landet?

NARVIK, 12.01.17. AMUND GARFORS