Tucker Carlson vs Venstresiden

Av Kirkehøyden.

Helt herlig! Hver kveld har Tucker Carlson en av "these idiots on," og de vet de er opp i et hjørne.

Desverre vil ikke NRK og TV 2 tillate et slikt program. De synger første stemme i det samme PK hylekoret fra ytre venstre.

Og for å komme seg ut i live, driver Tuckers gjester med fili-buster teknikker (mens Tucker må stoppe våset etter en stund). Hvis ikke slutter de aldri å snakke.

For å komme seg ut av hjørnet som de vet de er oppe i, se på kroppspråket på denne dusten. Alt de formår er å komme med Hitling (nå utvidet), fordi de kan ikke komme ett eneste sant argument. Alt sammen er bare refrenger og avskrift de har på deling. De er som de verste nettroll. De tenker; "Kall dem Hitler." - Så orginalt - Dette er nemlig kjent som "Godwin's Law".

Og de utvider den hitleriske listen sin. Trump og hans folk (Brennon, en flott smart mann) er skikkelig hits blant disse "pressefolk"/  hjerneløse flokkdyr.

Alt dette er tegn på at hele MSN i den vestlige verden kommer til å rakne. De er avvslørt, sammen med "akademia." I USA har både professore (baby boomers) og studenter helt mistet det. De kjemper mot "free speech" med vold. Det er over fordi Trump kommer ikke til å bøye seg, og hans herlige tweets fortsetter. Det er det første jeg sjekker når jeg går online. Derfor er de alle nå så desperate, også våre "pressefolk", og derfor tilbyr de blekkene på billigsalg. Aftenkampen får man nå for èn krone.

Det samme skjer også i Norge, for våre "jounalister og akademikere" formår ikke bedre - hitling, med noko attått. Dette har de holdt på med i minst fire tiår, siden Klassenkampen pionerte teknikkene, og deres folk tok over "journalistutdanningen."

Og fordi Hans Rustad (en sann journalist), og document "broke ranks" har de brukt masse tid på å knekke, for å gjøre jobben de ikke gjør selv. Det samme med Hege Storhaug og hennes team av smarte damer.

Her på berget er det gjerne FRPere og nevnte bloggere som trosser dem som utsettes for disse avskylige teknikkene. Og klart, Sylvi Listhaug skal karakterdrepes - hun har som Trump stått opp mot denne mobben. Også våre "pressefolk" begynner å bli desperate nå. Vi kjenner det igjen fra Øst Europa under kommunismen. Det er jo stort sett bare de facto kommunister som styrer alle norske redaksjoner.

Kirkehøyden