NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 2. februar 2017

Vårt Land og Dagen kjemper om kristenfolket

Av Kirkehøyden.

På bibelkonferanser, med kristne venner, ja med kristenfolket, har jeg diskutert dette, og vi anser dere ikke som kristne aviser. Og sviket føles like sterkt, som med KrF.

Dere vil, som dem, svinne hen, totalt irrelevant for oss aktivt troende kristne, som faktisk leser Guds Ord. Om dere hadde vært kristne aviser hadde dere ført kampen mot folkemord på det ufødte liv til denne dag, mot partnerskapsloven, ekteskapsloven, og kjempet mot velsignelse av grov synd og sodomi i kirken. Dere er medløpere, ved å reflektere "begge syn."

Det er bare ett syn Guds Ord, klinkende klart, og dere lar dem slippe unna med å suspendere Ordet.

Så at dere ikke står opp mot islam, slipper muslimer til, en "religion," som sier at vi kristne, jøder og andre vantro skal henrettes (sammen med andre untermench) om vi ikke konverterer eller betaler en mafiaskatt.

Ja, dere promoterer denne "religionen," og tror dere er kristne aviser. Dere blåser i kristenfolket, og håper som KrF, de skal få skikkelige velgere. De avkristnet statuttene, slik at muslimer kan få tillitsverv, vi kristne er bare hår i suppa. Av den grunn stilte også en nestformann opp i undertøy i ett dameblad, for å møte skikkelige velgere.

Dere lissom kristne aviser driver også med slike krumspring for å finne skikkelige abbonnenter. Om vi hadde hatt noen som Arthur Berg, ville de stoppet galskapen i utgangspunktet, kastet lys på trollene, så de sprakk. Nå er de "all over the place."

Jeg besøkte Spikeren nylig og vi var på bedehuset. Siste gang helt fuldt av folk, - sant kristenfolk, med et kjent og respektert forkynnernavn. Han snakket om de såkallte kristne avisene, med fysisk anførseltegn fra podiet.

Kirkehøyden