Et grovt angrep på oss konservative kristne

Av Kirkehøyden.

Viser til artikkel i Vårt Lands Verdidebatt om "Høgrekristendom og politikk", av Emil Andrè Erstad, Leder av KrFU, samt medlem i "Tankesmien Agenda" i Oslo.

Dette er et grovt angrep på oss konservative kristne, som KrF forøvrig har mistet. 10% fall siden 1997, fordi Bondevik valgte en vei mot venstre, der Erstad og Hareide bare er "puppets on a string."  Hadde kretsen rundt Norge I Dag, Anita, Finn Jarle og Bjarte vunnet frem, kunne KrF hatt nær 20% i dag. For det er andre enn kristne, som ser det bedrøvelige moralske forfallet. Lag en studie mellom den flotte kristenrussen (vårt håp) og barbarene, som kommer ut av AP/ SV skolen med venstreorienterte lærere.

Og Erstad bruker de verste demoniseringsteknikker vi kjenner fra den korrupte venstresiden. Ikke rart du jobber for dem nå.

Hvorfor lager ikke Agenda sitt symposium? Det er jo således ikke noe monopol. Bjarte Ystebø har gjort en enorm jobb for å få dette til. Erstad er bare en håpløs "loser" som har forvillet deg bort fra den kristne tro og Guds Ord - derfor jobber han for sosialister og støtter deres "hjertesaker," abort og likekjønnet ekteskap.

Venstresiden er moralsk- og ideologisk konkurs i USA. Derfor støttet vårt evangeliske kristne segment Trump med over 80%. Inkludert hedersmannen Huccabee, som fikk pris for sin innsats. Det gjør oss stolte, og jeg tweetet ham om det.

Agenda prøver å vekke til liv det gamle sosialistiske tankegodset, som har svekket oss som nasjon og den kristne kulturarv som vi kan takke alt for. Inkludert Hans Nielsen Hauge, 100 år før den sosialistiske "berikelsen" kom og overtok landet. Og nå har turen kommet til den islamske berikelsen - "fredens religion". Dermed må jøder og vi kristne nå skjule våre symboler i det offentlige rom for egen sikkerhet. Også Listhaug demonieres for korstet skyld. Dette har Jesus forberedt oss på.

Om Agenda (som vi subsidierer gjennom skatteseddelen) prøvde dere med et Symposium, ville ingen dukke opp, fordi kristenfolket holder blikket festet på Guds Ord. Agenda er bare den gamle AP misunnelsen som dukker opp igjen. Den som vi kjente i unge Gerhardsens år. Dere har ikke noe å bidra med. Derfor går Ystebø og hans folk fra seier til seier. Gleder meg allerede til neste Symposium med helt fantastiske talere. Finn frem Aud Kvalbeins tale, så vil Erstad skjønne hvorfor KrF svever rundt sperregrensen.

Kirkehøyden