Går det mot religionskrig i Europa?

Turkish minister claims 'holy wars will soon begin in Europe.
 
 
Av Amund Garfors.

Så fikk de det slik de ville, disse antinasjonale venstrevridde, islamvennlige og naive eventyrerne i Nederland. Og hva er det egentlig de ønsker? Mer islam, mer innvandring, mer terror og mindre trygghet kanskje?  Eller er det franske og svenske tilstander de hungrer etter å få oppleve? Med hundetalls biler som går opp i flammer hver eneste uke, salg av narkotika på hvert eneste gatehjørne? Og en kriminalitet som selv politiet ikke tør og hanskes med? Kanskje ønsker de å få oppleve bomber og granater eksploderer på Schippol-flyplassen? Ja slik flyplassen i Brussel fikk gjennomgå i fjor? Ja tenk, Geert Wilders som setter sitt eget liv i fare hver eneste dag, og det for å beskytte sitt eget folk og sitt land, han blir ringaktet og nesten spyttet på av disse svikerne som enda ikke har forstått sitt eget beste.

Men de skal være lykkelig for at de har en slik hedersmann som Geert Wilders blant seg.  Og som også gikk fram fra 16 til 20 plasser i parlamentet. Selv om denne arrogante Statsminister Mark Rutte behandler Wilders som om han skulle være spedalsk, så kan det jo hende at dagen kommer at selv Rutte vil be på sine knær at Geert Wilders tar over styringen av landet… For Rutte, han bør ikke glemme ordtaket, HOVMOD STÅR FOR FALL!

For hva skjedde dagen etter at folket hadde avgitt sine stemmer og blitt lurt, løyet til og forført av de som ikke ville at Wilders skulle bli seierherren? Jo, den tyrkiske utenriksministeren sender nemlig en hjertelig hilsen til alle europeiske politiske ledere i anledning valgresultatet i Nederland. Og der kan man lese følgende i hans lite vennlige hilsen: ”Dere leder Europa mot en avgrunn! Det vil snart bryte ut religiøse kriger i Europa. Det er den veien det nå går”! Sitat slutt.

For min del kommer ikke dette som noen stor overraskelse. For akkurat dette frekke angrepet har jeg ventet på. Egentlig gjør jo denne utenriksministeren den jobben som jeg sjøl har strevet med i titalls år, der jeg har advart og skreket meg hås om dette som jeg veit vil komme. Men som det har vært kul umulig å få våre såkalte styresmakter til å forstå. Egentlig er det jo uinteressant om advarslene kommer fra undertegnede eller fra den tyrkiske utenriksministeren. Det viktigste er å få de ansvarlige til å våkne.  I stedet for å våkne så har de sovet godt de siste 30-40 åra. Der de som har ropt varsku og kommet med advarende stemmer,  har blitt ”brunbeiset” og hengt ut som rasister, fascister, nazister og det som verre er.  Mens importen av såkalte immigranter, flyktninger, asylsøkere og slike som skal gjenforendes med tidligere ankommende av den samme kategori, har gått ufortrødent år etter år.

Og så kommer mitt tusenkronersspørsmål: Hvorfor kommer denne tyrkiske utenriksministeren med denne krigserklæringen bare en dag etter valget i Nederland? Og der også  Erdogan følger opp og sier at dette blir en ren krig mellom muslimer og kristne.  Der han samtidig er freidig nok til å sammenligne den tiden vi nå lever i, med tiden før 2.verdenskrig - da Hitler la sine planer?

Tenk om Erdogan og hans utenriksminister hadde kommet med dette noen dager FØR valget i Nederland? Da er det ganske sikkert at det var Geert Wilders som hadde gått av med seieren, og ikke denne lettvekteren Rutte. Han som ikke turde sette Erdogan skikkelig på plass etter Erdogans meget frekke og avskyelige utsagn om lederne innafor samtlige EU-land.

Ja, dersom det skulle bli religionskrig i Europa, så er det ikke vanskelig å spå om hvem som vinner den. Europa har jo langt på vei gjort et farlig verdimessig og skremmende knefall for islam og alle dets krav. Det ser ikke ut som Europa har tenkt å ta opp en kamp for sin egen tro, kultur og levemåte. I stedet viker de heller unna og kjøper seg tid. Der de håper å unngå å måtte kjempe for vår felles framtid.

Dessverre har vi altfor mange svake politikere som aldri har villet innse at den dagen kan komme. Vi har en politisk elite i Europa som består av broilere som aldri har orket å sette seg inn i ISLAMS BLODIGE historie. De mener vi har fint lite å kjempe for av viktige verdier, historieløse og naive som de alltid har vært…

De samme uansvarlige politikerne oppfører seg som strutsen, der de tror at bare man graver hodet ned i sanda,  lager forbud og nekter slike som undertegnede spalteplass i avisene, der en kun gjør sin fordømte plikt, og kommer med sin advarende pekepinn og gjennomskuer bedraget vi alle utsettes for. Ja avsløringer om skjulte avtaler, korrupte bakmenn som blir mangemillionærer på å ødelegge sitt eget fedreland med ytterligere import av disse fremmede. Og som vi nå ser på hvert et eneste sted mellom Lindesnes og Nordkapp,? Så spiller de et meget høyt spill med folkets sikkerhet og framtid!

For etter hvert skal det svært lite til før mange har fått nok. Ja, mer enn nok! Slik den dama sa, som hadde stemt på Geert Wilders. For nå rekker det, der folket over hele Europa snart tar til gatene.  Er det kanskje derfor staten til stadighet kommer med nye våpenamnesti til sitt eget folk?  Hvem er de redd for? Sine egne eller de fremmede?

NARVIK, 16.03.2017  AMUND GARFORS