Innvandring, okkupasjon og sikkerhet i Europa

Av Amund Garfors.

Den tyrkiske presidenten Erdogans parti sender nå sine representanter til hele Europa for at de skal drive valgkamp for denne mannen som begynner å ligne sterkt på Adolf Hitler i hans glansdager. Hans kvinnelige politiske representant ble stoppet og fikk ikke holde sin tale i Rotterdam på lørdag. Der nederlandsk politi utviste denne politiske oppvigler, og kjørte henne tilbake til den tyske grensa.

Det er nå også på høy tid at våre uansvarlige myndigheter tar innover seg at enhver muslimsk innvandrer som kommer til Norge eller et annet land i Europa, har kun til hensikt å endre vår politikk, religion, kultur  og tradisjoner. I realiteten er enhver innvandrer fra et muslimsk land en okkupant. Og som seinere kan brukes til å spre denne giften. Slik vi nå kan se forekommer i Nederland. Der politiet må settes inn mot disse som har lurt og lirket seg inn i landet. Og som nå  brukes for alt de er verdt.  Sannheten er den, at absolutt alle muslimer i Europa har til hensikt å islamisere dette kontinentet. Noe vi ser tydeligere og tydeligere for hvert år som går.

Men dette faktum benekter selvfølgelig alle våre politiske ledere og de politiske partier på stortinget. Noe som etter min mening gjør dem helt ubrukelige som ledere. Ja, som både er ukvalifiserte og i dårlig stand til å inneha ansvar for vår nasjon..  Flere land i Europa ser nå faren med islam og begynner å gjøre tiltak. Selv Angela Merkel i Tyskland har fått kalde føtter og sender ut mennesker som kan bli til en fare for landet. Dessverre er både Erna Solberg og Børge Brende helt fraværende i denne debatten.

Vi ser nå også at Erdogan har forstått at han kan bruke de tyrkiske inntrengerne både som stemmekveg og som rambukk mot europeiske myndigheter. Disse myndighetene i Nederland som han er frekk nok til å betegne som fascister og nazister. Og landet som en bananrepublikk. Ja,  som også må passe seg for hans vrede. Paradoksalt nok blir man jo nærmest glad for at Erdogan viser sitt sanne ansikt. Frekt, stygt og skremmende turer denne diktatoren fram som en buldozer. Der Geert Wilders nå kan glede seg over at han blir valgets vinner på onsdag…

Dersom vestlige land skal overleve i framtida, så er den eneste fornuftige politikk heretter at myndighetene tar tilbake vestlige statsborgerskap fra alle tyrkere og en hver muslim som oppholder seg på europeisk jord. Der de må søke om visum fra hjemlandet hvert eneste år, dersom de ønsker opphold i et vestlig land!

Multikulturen og masseinnvandringen er den absolutt største sikkerhetspolitiske trussel som Europa har stått overfor de siste 800 år. Og det fordi den bryter med samholdet internt – og dermed gjør Europa svakt for et slikt press som Erdogan nå utøver mot suverene stater. Dessverre styres både Norge og resten av Europa av en gjeng uvitende, ansvarsløse og naive historieløse broilere med tunnelsyn. Der de ikke har oppfattet hvilke fare vi står overfor når det gjelder utpressing og store konflikter.  Jeg tror det er mange mennesker i Europa som begynner å forstå at dette ikke er noe trygt og blivende sted.

Ja, en har god grunn til å bli bekymret når man ser tilstandene i de største byene i Sverige hvor alt snart er ute av kontroll. Og der Norge følger hakk i hel. Og en kan lure på om dette er en villet utvikling, der vi skal kveles av multikultur og terror? På tide at våre politikere nå tar sitt ansvar i ei meget farlig tid. Kanskje dette kan bidra til å få fokus vekk fra ideen om Putin som den store stygge og farlige ulven? For sannheten er den at et NATO-land som Tyrkia og som skal være alliert med disse landa, de har nå fått islamisten Erdogan som sin fiende. Og i tillegg hans horde av islamister som er plantet i hvert eneste NATO-land. Der disse nå skal brukes som brekkstang mot et Europa uten ledere vi kan stole på.  Kanskje det er derfor Putin og Erdogan er blitt slike ”gode venner” i det siste?  Ja, et svekket Europa som har gjort seg til uvenns med USA og Trump, det er vel et ønske-scenario for noen og enhver?

Håper man kan starte med å sparke Tyrkia ut av NATO. Men med den svake Natosjefen Jens Stoltenberg, og som ikke eier ryggrad, så er det nok ganske tvilsomt at noe slikt vil skje. Da er det vel større håp om at vi igjen vil få se Elvis Presley opptre i Las Vegas?

NARVIK, 13. Mars 2017  Amund Garfors

Denne videoen er fra 2012 - altså 5 år siden.