Lauskjeftane i Løgnaslaget

Av Norvald Aasen.

Per Inge Torkelsen synes med sin hets av Merete Hodne å være historieløs når han betegner henne som "nazi-frisør".

Nå vet vi jo at endel mennesker prøver å hevde seg ved å mobbe andre for å skjule f.eks eget dårlig utseende. At slik oppførsel blir sett på som akseptabel og som endel av en person sin rett til ytringsfrihet er utrolig i et samfunn der mobbing har blitt et enormt problem i skoler, på arbeidsplasser og i samfunnet ellers.

Men i den venstrepopulistiske verden synes alt lovlig og morsomt så lenge slike aktiviteter bedrives mot mennesker som fremstår som politiske opponenter til vår tids totalitære samfunnsorden, den venstrepopulistiske.

Høyrepopulisme har blitt ett nytt begrep fra venstresiden som bør forstås slik: Høyrepopulisme er når eliten lytter til folket. Venstrepopulisme er når eliten lytter bare til seg selv, og ignorerer folket.

Torkelsen sier i et intervju den 8. mars d.å. i forbindelse med hetsen mot Hodne at han "vil ha latteren ut til folket". Altså, en voksen mann har som oppgave i livet å få andre til å le ved ondskapsfull mobbing av en person som han ikke liker. Noen har "store" oppgaver i livet!    

Per Inge Torkelsen og hans klan setter ting fullstendig på hode når de stempler Hodne som nazi og fremstiller henne som representant for et skrekkvelde som fengslet og drepte millioner av mennesker. Han vet trolig godt at Hodne er motstander av islamiseringen av Norge. Dermed burde han også vite, om han eier et snev av historiekunnskap at det nazistiske system under Hitler hadde muslimske rådgivere i sin tjeneste, og Nazi-Tyskland hadde samarbeid med muslimske brigader på Balkan som var opprettet av en muslimsk stormufti.

At Torkelsen får seg til å iføre seg et hodeplagg som skal symbolisere at han er offer for et totalitært system representert ved Merete Hodne forundrer vel ingen, men at dommeren i retten tillater et sånt stunt forundrer i alle fall undertegnede. Kan vi som er politisk opposisjonelle regne med domstolenes uavhengihet i politiske saker? Det finnes endel eksempler gjennom de seneste 30 årene som får en til å tvile på det.   

Det må da være Hodne som heller skulle brukt dette avskyelige hodeplagget som symbol på at det er hun som er utsatt for hets, latterliggjøring og uthenging i den offentlige gapestokken.

Jeg kan minne Torkelsen og hans menn/kvinner om at under naziokkupasjonen i Norge, som i Europa ellers, måtte den vanlige kvinne og mann som ikke fulgte datidens politisk korrekte system gå særs stille i dørene med hva de mente, tenkte og gjorde. Disse var fritt vilt for de som hadde systemet på sin side. Nett slik ser vi mange eksempler på i vårt land i vår tid, og Merete Hodne er ett eksempel på slike som ikke passer inn i systemet og som dermed er fritt vilt for systemets voktere. Slik var det også med jødene i nazi-Tyskland. Derfor ser jeg også på Torkelsens påkledning som et hån mot jødene som var tvunget inn i fangedrakter i tyske konsentrasjonsleire under krigen, og som endte sine liv der. Men kanskje er slik hån også aksepabel for Per Inge Torkelsen? Og hvor finnes den mest ondskapsfulle jødehets i våre dager? Jo, på den politiske venstresiden, ja, helt opp til myndighetsnivå. Tenk bare på alle krav om boikott av Israelske/jødiske varer.

For en tid siden uttalte en imam i Belgia at når islam overtar Europa så vil det selvsagt bli innført Sharialover også her. Så kanskje kan vi engang i tiden få se Torkelsen og hans mobbegjeng på kne og albuer i hyllest til sin gud, hva den nå måtte hete?        

Norvald Aasen, 6983 Kvammen
Tel: 57731844

Ovenforstående artikkel ble sendt til Stavanger Aftenblad som svarer følgende:

"Vi takkar nei til innlegget ditt. Vi fløymer over av stoff og har plass til berre mellom ein fem- og ein firedel av alt som kjem inn. Synspunkta dine er dessutan godt kjende bringer ikkje særleg nytt inn i debatten i Stavanger Aftenblad."