NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 25. mars 2017

Nytt massedrap og terror avverget i Frankrike

Av Amund Garfors.

Lørdag 18.mars gikk en terrorist nok en gang amok og til aksjon på en flyplass i Europa. Denne gangen var det Orly-flyplassen i Paris som fikk besøk av denne islamisten, full av hat i sitt hjerte.  Og som hadde uttalt at han var klar til å dø for Allah.

Imidlertid gikk fransk militær sikkerhetspoliti til aksjon og fikk stoppet denne ”Allahs disippel” som hadde siktet seg inn på en kvinnelig militær politivakt. Og der han klarte å frariste automatvåpenet fra henne. Han trodde nok sikkert at hun skulle bli en lett match for ham. Men der tok han skammelig feil.

Ja, takk og pris, noen av hennes kolleger grep umiddelbart inn og fikk satt en stopper for hans onde gjerning og drøm den dagen. Der han skulle omgjøre Orly-flyplassen til et slaktehus. Men sekunder etterpå var han en død mann.  Dersom denne islamistiske galningen hadde greid å få fatt i denne maskinpistolen, da kunne det fort blitt minst 30-40 drepte og skadde, liggende i en blodpøl der i avgangshallen. Før våpenet endelig hadde gått tomt for ammunisjon.

Ja, problemet med denne terroren er omtrent uløselig, uansett hvor mange sikkerhetsfolk som plasseres rundt omkring på flyplasser, jernbanestasjoner og kjøpesenter. Og det fordi vi har uansvarlige politikere og myndigheter over hele Vest-Europa. Ja, som i årevis har invitert denne livsfarlige ideologien islam, forkledd som religion, inn i tidligere fredelige og trygge land.  Der de i tillegg nekter å innrømme sitt eget misstak og galskap. Eller rettere sagt, denne ondskap som de har påført sitt eget folk!

Jeg må bare si som President Donald Trump sa i valgkampen: What the hell is going on?  Ja, et utrykk som vil bli mer og mer aktuelt å bruke om tilstandene i Europa i årene som kommer. Der alt ser ut til å gå fra vondt til verre. Sjøl reiser jeg en god del rundt omkring i verden, og jeg må bare innrømme at jeg begynner å mislike disse store flyplassene. Har vært utallige ganger både på Orly og CDG-flyplassen i Paris, der man på nært hold kan iaktta disse tøffingene, og som med fare for sitt eget liv, passer på oss. Ja, de har til ei hver tid fingeren på sikringen, og takk for det. I tillegg er de balklava-kledt, noe som er betryggende for både dem sjøl og sin familie. Og som bare minner oss om hvilke vanvittig og uttrygt samfunn vi nå har fått i Europa.

Nei, kanskje ikke dette så veldig vesentlig for de fleste, men det sier oss alt om denne utryggheten, usikkerheten og angsten som ligger på lur hele tiden. Jo, der jeg faktisk sjøl tar meg i at jeg ser meg over skulderen når jeg er på disse flyplassene. Der jeg holder utkikk etter  slike radikaliserte, feige og hjernevaskede terrorister. Og som kanskje skulle dukke opp i køen. Ja, angsten ligger alltid på lur!  Klarer ikke å slappe av før jeg er kommet om bord på flyet. For hvem veit når man kan møte en slik galning som denne karen, og som var kommet til Orly-flyplassen for å dø for Allah?

Må jo bare innrømme at jeg har aldeles ikke den minste lyst til å møte døden på en flyplass et sted i Europa. Og jeg har bare avsky for terrorister, enten de er muslimer eller ikke. Jeg er jo klar over at i dette landet finnes det dessverre tusenvis av mennesker som hyller islam, innvandring og alt som er fremmed. Der de ikke ser en eneste negativ side ved at vi importerer mennesker som hater oss. Noen av de verste jeg kjenner til var forhenværende biskop Tor B. Jørgensen som kjempet en hard kamp for at islam skulle få fotfeste i landet. I tillegg har vi slike galninger som disse to professorene Per Fugelli og Thomas Hylland-Eriksen. Slike uansvarlige drømmere burde en dag vært tilstede på en flyplass når helvete bryter løs. Men jeg tviler på at det ville ha hjulpet noe særlig. For slike karer de er egentlig vaksinert mot den venstreekstreme islamske terror som bare bygger seg opp. Og som de ikke vil snakke om.  Vil bare minne dem om hva som skjedde i Nairobi, New York, Beslam, London, Madrid, Paris, Brussel, København, Malmø og Stockholm. Og hva har ikke Israel fått gjennomgå av islamsk terror? Der samtlige at disse terroraksjonene er utført av islamister og i Allahs navn…

Til slutt vil jeg bare minne om hva Samuel Huntington skrev i boka ”The clash between civilizations.”  For nylig har vi fått beskjed fra den tyrkiske presidenten Erdogan og hans utenriksminister. Der de nå truer oss med religionskrig og en skikkelig clash mellom islam og kristendommen. Ja, minst halvparten av hva denne tyrkiske utenriksministeren utbasunerte og sa, det har han faktisk helt rett i; nemlig at Europa står foran et sammenbrudd. For når man ser på disse folka som sitter med makta i dagens Europa, og som ikke eier ryggrad til å stå opp mot denne djevelskapen som nå lurer på oss overalt, da ser ikke framtida særlig lys ut for noen av oss.


NARVIK, 20.mars 2017  AMUND GARFORS