Don't do stupid shit

Av Dan Odfjell.

Dette utsagnet refererte Jonas Gahr Støre til i sin Landsmøte-tale, at Barack Hussein Obama hadde sagt. Som om dette vulgære var noe å gjenta. Eller kanskje for å kunne si noe vulgært selv, men sleipt å unnslippe (som vanlig) å måtte ta skylden for det... Men meningen var nok mest å fremheve Obama som noe å etterligne, hva norsk riksmedia lenge har gjort gjennom sin skjev-rapportering. Mannen som av Jagland ble overrakt fredsprisen flaut, på forskudd. For siden i sin president-tid å ha startet den katastrofale Libya-krigen sågar med Støre som støttespiller, med sistnevnte i rollen som fredsnasjonen Norges utenriksminister. Likheten mellom Obama og Støre er at begge er glatte retorikere, ingenlunde til deres ære. For de fleste vet vel hvor ordet "retorikk" kommer fra og betyr.

Obama var en katastrofe for USA, det vil vise seg tydeligere etterhvert. Dersom Støre slik tar avstand fra selv å gjøre dumme ting, hva da med det å gjøre det multikulturelle prosjektet til sitt eget, slik han offentlig gjorde. Og hva med å foreslå 10,000 flere Syria flyktninger til Norge på et tidligere landsmøte, til trampeklapp? Nei, Støre som norsk statsminister ville blitt en katastrofe, selv om han pretenderes som kristen... Jeg tror vi kan konkludere, at politikk er skittent spill. Noe Støre også har vist ved tidligere løgnaktighet.

Valget til høsten står om å reversere hva nettopp uforstandige folk som Støre har påført Norge gjennom blant annet ukritisk innvandring. Helt å reversere denne "selvforherligende" forfeilede politikken er umulig. Men nye politikere og nye partier som setter Norge først og som fører en mindre liberalistisk politikk, er hva det gjelder om. Dessverre, vi som vil ha forandring kjemper mot et riksmedia som ideologisk og ellers ikke vil ha forandring. Deres propaganda apparat trengs det et folkeopprør til for å stoppe. Ellers får vi ikke nye på broen, og roret lagt om til ny kurs.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.