Finnes det noe håp for et Europa i knestående?

Av Amund Garfors.

For de av oss som følger med og analyserer de skremmende begivenheter som stadig kommer oss nærmere, og som blir mer og mer tydelig, så gir ikke akkurat dette noe særlig stort håp for framtida.  Den som ikke fullstendig har sovna, ser jo at Europa forandrer seg og faller ned i det absolutt ukjente, der grunnen svikter under våre føtter.  Ja, det er som en følelse av å være om bord på S/S ”TITANIC” som gikk ned i Nord Atlanteren for akkurat 105 år siden, etter at de kjørte inn i et isfjell. Og det er mer enn nok av ”isfjell” i vår egen kurslinje.  Ja,  som river oss ut av tryggheten og sikkerheten. For absolutt ingenting er sikkert lenger! Der alt er satt på autopilot…

Den ulmende terroren som ligger der og lurer og vaker på oss alle, og som Sverige til fulle nylig fikk erfare, det er selvsagt det som bekymrer de fleste. Ja, fredag den 7.april markerer et tydelig tegn, i hvert fall i Sverige, der den svenske uskyld og politiske korrekthet gikk i knas. Og som markerer et skille på den tiden der det ikke rekker og bare sope problemene med innvandring og islam under teppet. Men der det nå er på høy tid å få øynene opp for terroren som banker på hos våre naboer.  Og som helt sikkert også vil ramme oss…

Jo, de må gjerne gå i rose tog og fylle opp hele Drottningegatan med blomster, og vise sin  kjærlighet til de som angriper dem. Der de enda mer skal ”åpne sine hjerter” - som denne naive forhenværende statsminister Reinfeldt oppfordret til.  Men uansett, hvor mye både svensker og andre europeere velger å grave hodet ned i sanda, så stirrer vi likevel inn i et heslig og stygt ansikt. Og det ansiktet vil ikke forsvinne, selv om media gjør alt de kan for skjule det.

Etter å ha jobbet et par år i den norske e/tjenesten, så veit jeg en del om disse nettverkene som har infiltrert Europa over en rekke år. Der disse terroristene som har erklært Europa krig, kaos og konflikter, enten er født her eller har fått komme hit som små, sammen med sine foreldre. Der de blir opplært til å hate oss ”vantro” - eller der de kaller oss aper og svin. Mens våre uansvarlige og naive politikere har tatt disse inn til sitt bryst. Og der t.o.m.  PST-sjefen,  mener vi må ta dem inn i armkroken og kalle dem for ”våre” landsmenn. Og der noen svikefulle politikere i hvert eneste politiske parti, ja der t.o.m.  kongen insisterer på at de er like gode nordmenn som oss. Skal man le eller gråte til denne himmelropende naivitet og unnfallenhet? Og hva er egentlig verst; dumskapen, naiviteten, folkevandringene eller terroren?

Det hele står i grell kontrast til en europeisk postmoderne politisk virkelighet, hvor ondskapen i verden ikke eksisterer. Og der disse Gudsfornekterne over hele Europa har kastet kristendommen over bord. Mens de ikke har forstått, at så lenge vi ikke vil stå opp og forsvare åndsliv og det hellige, og det, samtidig som vi importerer en livsfarlig ideologi som kalles islam. En ideologi som skjuler seg som religion! Og da finnes de svært lite håp for Europas framtid.

Det hevdes at vi må ta imot alle som banker på dette kontinentets dør, der vi skal elske dem og vise dem kjærlighet. Men hvordan skal man elske mennesker som ikke ser forskjell på ondskap og godhet? Og der man blir oppfordret fra en statsminister som jobber for NWO, til å ta disse inn i våre egne hjem? For hvordan kan man bry seg, når myndighetene ikke lenger ønsker eller ikke kan forsvare sine egne innbyggere mot en horde av inntrengere som ikke deler den kristne tro? Der de ofte har med seg et hat, en ondskap og en intoleranse, der vi omtrent er forsvarsløse og overgitt til oss selv. I et stygt møte med noe skremmende som vi ikke forstår.  Ja, det mens de kommer til et Europa og påberoper seg beskyttelse og medmenneskelighet. Der alt skal være lagt til rette. Og hvor skattebetalerne tar regninga.

Ikke nok med at skattebetalerne må ta regning for noe de aldri har bedt om å få se i landet. For i tillegg må folket betale for disse ubrukelige politikerne som ikke gjør annet enn å åpne opp landet for fremmede inntrengere. Ja, som aldri burde hatt lov til å sette sine bein i siviliserte land. Og det er ingen stor hemmelighet at terroristen som nylig slo til i Stockholm, han kunne gjøre dette, fordi Sverige har sluttet å føre indre grensekontroll. Har man først lurt seg inn i landet, da er man 99% sikker på at man aldri vil bli kontrollert på gata av en politimann som vil se gyldig ID og oppholdstillatelse. For saken er den at politikerne har lurt oss alle. I tillegg har de omtrent gjort en stilletiende avtale med asylsøkerne om at det ikke er så nøye med å overholde de svar de vil få. For et avslag betyr ingenting. De kan likevel fortsette å bli i landet.  Og med fulle rettigheter!  I tillegg er den svenske befolkningen også lurt trill rundt av de samme landssvikerne som sitter i Riksdagen. Ikke mist denne bløffmakeren, statsminister Stefan Løfven, som gang på gang står på svensk TV og lyver så det renner av ham. Der han til kjedsommelighet gjentar at i Sverige, der er det ”ordning och reda i asylpolitikken!"  Men Løfven, han er  aldeles ikke aleine om løgna.  Slike begredelige tilstander er det omtrent i hvert eneste land i Vest Europa. Det er vel kun bare Finland og Island der politikerne prøver å holde noenlunde ord overfor sitt folk?

Ja, alle disse terrorangrepene som vi har opplevd i land etter land over hele Europa de siste 2-3 år, det kommer på toppen av ei folkevandring uten sidestykke.  Der en fort ser at her må det trolig være en sammenheng. Og som lett lar seg knytte sammen. For når vi ser det som utspiller seg for tiden i Middelhavet, der det bare på tre dager nå i påsken kom over 7000 personer til land i Italia, da bør klokkene ringe.  Der nesten ingen vet hvem disse er, og da er det virkelig grunn til meget stor bekymring!

Hvor er sikkerhetsmyndighetene og hvor er helsepersonell, politi og militære som skal sikre Europa mot ulovlige inntrengere, sykdommer og terrorister? Ser ut som alle er maktesløse, der ingen innafor EU tar ansvar for den stadige økte trafikken. Ja, der også Norge er med på galskapen med dette piratskipet ”Siem Pilot” - som går i fast rute mellom fjæresteinene i Libya og Sicilia. Der bare dette ene skipet tok om bord 816 personer 1.påskedag.

En salig blanding fra en rekke land – herunder Mali, Burkina Faso, Elfenbenskysten, Guinea, Ghana, Senegal, Sudan, Nigeria, Bangladesh, Kamerun, Libya, Niger, Liberia, Komorene, Somalia, Eritrea, Irak og Syria. Og alle disse skal norsk Kripos prøve å registrere? Der disse inntrengerne trolig til slutt havner i Norge, fordi dette fordømte skipet fører norsk flagg. Hvorfor kan ikke dette skipet føre et bekvemmelighetsflagg, slik de fleste norske skip gjør i disse tider? Der de samtidig har kvittet seg med norsk mannskap.

Sannheten er den, at når skipet ”Siem Pilot” (som burde vært omdøpt til ”Siem Pirat”) fører norsk flagg, da er det norske skattebetalere som både betaler for skipets trafikk over Middelhavet og for de kostnadene som kommer når disse menneskene skal bosettes i Norge. Dette skipet,  sammen med den norske regjering har gjort en enorm skade på det sårbare og åpne vestlige samfunn. Og det ved at dette skipet er satt inn som en forlengende arm for menneskesmuglerne. Kriminelle som blir mangemilliardærer på dette vanvittige prosjektet.

Uten tvil, så er dette en forbrytelse mot det europeiske folk uten  noe sidestykke i historien. Der Europas innbyggerne skal bære kostnadene for de hundretusenvis som kommer. Og ikke minst de negative konsekvensene som vil følge i kjølvannet av denne importen av mennesker, ja som aldri burde hatt lov til å sette sine bein på europeisk jord! En stor risiko, ikke bare for denne generasjonen, men for alle framtidige generasjoner som vil få betale en meget høy pris for forfedrenes ugjerninger. Disse menneskene som nå hentes over Middelhavet, de kommer vi aldri til å bli kvitt.  Fordi  tilbakesendelse er meget vanskelig og byråkratisk. Derfor MÅ denne trafikken over Middelhavet stoppes umiddelbart! Ellers vil vi få oppleve uante og store og vanvittige konsekvenser av dette eksperimentet.

Nei, det er bare ikke til å tro. Men vi har to merkelige personer i dette landet og som titulerer seg  ”Professor”!  Disse to professorene mener at enhver person som klarer å finne veien til Norge, har rett på å bli her. Og de to galningene som heter Thomas Hylland Eriksen og Per Fugelli, de sier t.o.m. at Norge eller et hvert annet land i Europa, ikke tilhører landets befolkning.  Noe som også denne undermåleren som styrte Sverige i åtte år, Fredrik Reinfeldt samtidig mente. Da han sa at Sverige IKKE tilhørte svenskene –men innvandrerne! Han som fløy over Sverige og som tittet ned på de store skogene og uttalte  følgende: ”Her er det jo mycket stor plats, så her kan vi få bosette många”!  Ja, disse tre galningene mener åpenbart at det er vår plikt å dele disse karrige landa som ligger under snø og is mesteparten av året, med alle som kommer hit. Selvforsyningsgraden til et land, det er noe de aldri har hørt om eller bryr seg med. De mener at der det er plass, der kan man også bosette disse fremmede i uante mengder.

Dersom folk fikk høre galskapen i alt det som sies av slike landssvikere, og som vi dessverre har tusenvis av, så ville de nekte å tro det, eller de ville gjøre opprør. Grunnen til at vi ikke får høre alt det dumme og uansvarlige som kommer ut av kjeften på disse undermålerne, det er at mediene har sluttet å opptre som folkets beskytter. Der de heller beskytter disse som ønsker å gjøre oss vondt, og der de har sluttet å gjøre jobben sin. Slik undergraver de tilliten i samfunnet, og reiser tvil om hvem myndighetene er lojale mot.  Dette er et fenomen vi dessverre ser i hvert eneste land i Vest-Europa.

Mens land etter land oversvømmes av fremmede kulturer, budsjetter sprenges, byer forandres til skrekksamfunn, kriminaliteten vokser og fremmedgjøringen øker, der jihadistene går til terror og krig mot et Europa som ikke lenger ønsker å beskytte seg, så blir befolkningen i større og større grad i tvil om hvem de kan stole. Der de blir sveket  av både politikere og myndigheter.  Nei, selv en fiksjons-forfatter som Jo Nesbø hadde knapt kunnet ha konstruert et verre scenario enn det vi ser i dagens Europa.

Men dette er hva vi må forholde oss til. Der vi uten varsel, kastes rett inn i dette vanvittige og utrygge tiden. Og med en voldsom kraft. Der vi ikke engang har mulighet til å forandre dette. Nei, som vi aldri ble spurt om vi ville ha. Ved inngangen til 2017, så synes alt å stå på spill for enhver europeer. For nå gjelder ikke anklagen om å være dyster og bli kalt for rasist, det som tidligere ble brukt for å stoppe oss som advarte.  For nå er det knapt mulig å overdrive skyggene som kastes over et hvert land i Europa.

Men kanskje historien kan være til hjelp? Det er ikke første gang Europa ser ut til å være fortapt.  For Europa fant styrken til å nedkjempe nazismen. Kommunismen tok lengre tid, men også den brøt sammen til slutt.  Men klarer vi å nedkjempe islamismen?

For med dagens uansvarlige og totalt likegyldige politikere, så ser det ikke særlig lyst ut for det gamle Europa! I tillegg så har Europa omtrent glemt viktigheten av å kunne forsvare seg mot fremmede inntrengere. Og som alltid vil komme når de oppdager at viljen til å sloss ikke lenger er til stede. Også dette er en gjentakelse av 30-årene, ikke minst i Norge med ”det brukne geværs politikk” - som gjorde sitt til at Hitler angrep oss 9.april 1940.

Men nå sender ikke tyskerne lenger sine soldater. Men de har fått en livsfarlig leder som ikke står det minste tilbake for Adolf Hitler. Og hun heter Angela Merkel. Nå sender hun heller bølger av såkalte ”migranter” og flyktninger – der hun gjerne vil fordele et par millioner slike på andre land. Og der hun har fått tilbud fra KrF sitt ungdomsparti, der disse unge og dumme uerfarne jentene i dette partiet som kaller seg ”kristne,”  gjerne tar imot 10.000 som Angela Merkel vil bli kvitt. Ja, det er god grunn til å undre seg over disse to merkelige figurene Angela Merkel og Stefan Løfven.  Og hva disse to  egentlig står for? Enten så hater de sitt eget folk, eller så er de besatt av selve Satan!  For deres handlinger med å fylle både Tyskland og Sverige med millioner av mennesker som ikke vil oss særlig godt, det er svært vanskelig å forstå.  Deres handlinger skjuler også en psykologisk gåte.

Dessverre er den norske regjering stolt av å følge i Tyskland og Sveriges fotspor. Men noe annet kan man ikke forvente når man lar mennesker uten kunnskaper få lov til å styre et land. For med disse galningene ved roret, som har bestemt at de skal avskaffe sitt eget land og skifte ut folket, samtidig som deres definisjon på et Europa, er at man avskaffer det hele. Og fyller hele kontinentet med mennesker fra Afrika og Midt-Østen.

Vi får tro at den siste terroren vekket dem. For nå er det ikke mulig, selv hvor mye de stritter i mot, å late som om dette skal gå bra.  Slik sett representerer fredag den 7.april i Stockholm en oppvåkning som kan bety den nødvendige realisme. I hvert fall hos svenskene som har sovet svært så tungt i alle år. For den realismen de nå endelig fikk oppleve, den håper jeg vil gi og grunn til handling. Ikke minst som forutsetning for all konstruktiv forbedring i et hvert land i Europa, som ellers vil være dødsdømt før vi skriver år 2040!

NARVIK, 18 april 2017  AMUND GARFORS