Gapestokken

Av Dan Odfjell.

For en del år siden ifm Treholt-saken måtte en bekjent forklare meg, den gang som politisk relativt uskyldig, at Norge "er mye verre enn du tror." Dette utsagnet, meget korrekt skulle det vise seg, tok jeg senere i bruk som undertittel i boken "Makt Myter Media - det er mye verre enn du tror". Boken utkom like før valget i 2013 og ble motarbeidet i det skjulte. Forøvrig i likhet med Hege Storhaugs bok Islam. Den 11 landeplage. Dette blir en egen sak.

Jeg har siden gjort mine erfaringer og møtt mennesker som uten dom er blitt hengt ut bare fordi de har meninger som avviker fra det politisk korrekte. Det er selvsagt uhyrlig i et demokrati, en gapestokk-metode vi ikke kan akseptere. Norske riksmedier minner om kommunismen og diktaturer som fortier og fordreier sannhet. Den skjulte makten er ekspert på løgnaktighet og - nettopp - å holde seg skjult. Mange lar seg lure, for makt og politikk er skittent spill.

Tidligere i år tok jeg for meg NRK trakasseringen av Jan Hanvold i denne avisen. Sterke krefter søker å motarbeide kristendommen i dette landet, og samtidig å knekke den eneste ikke-sosialistiske TV kanalen i landet, Visjon Norge. Jeg håper det vil få et rettslig etterspill.

Idag vil jeg sitere Peder Jensen, som utga boken "Vitne til vanvidd" som snart kommer ut i annet opplag. I den forsvarte han seg selv mot venstresidens tildels skjulte makt og dens påstand om hans angivelige befatning med Anders Behring Breivik (ABB). Dessuten påpekte han i klartekst Aps vanvittige innvandringspolitikk. At Jensen fremdeles har problemer med å slippe til i norske dagsaviser med sin ikke-konforme penn forklarer, at han (samt et økende antall andre mennesker, som i medie-kontrollerte Kina) må ty til sosiale medier for i der hele tatt å få frem sannhet. Via Facebook fikk Peder Jensen i fjor ut dette interessante innlegget:

"Nordmenn har sagt nei til medlemskap i EF/EU i to folkeavstemninger, i 1972 og 1994. Det har vært flertall i Norge mot medlemskap stort sett kontinuerlig i flere generasjoner. I 2016 er motstanden mot norsk medlemskap i EU mer massiv enn noensinne. Minst to tredeler av befolkningen er imot å være med i EU.
 

Likevel er Norge, og Island, langt på vei blitt medlemmer av EU uten stemmerett. EØS-avtalen som ble forhandlet frem under statsminister og EU-tilhenger Gro Harlem Brundtland (Ap) har i praksis gjort Norge til et assosiert medlem av EU, uten innflytelse.
 

Nigel Farage fra UK Independence Party (Ukip) ledet 23. juni 2016 Storbritannia til Brexit. Et flertall av det britiske folket stemte da mot fortsatt medlemskap i EU. Skilsmissen vil bli komplisert. Farage er meget klar på at han ikke ønsker noen norsk løsning. "Det norske folk stemte mot medlemskap i EU. Man skulle tro at det første budet til politikerne er at de holdt sine ord. Stortinget har bedratt folket og lurt Norge inn i en dårlig avtale med EU," sier Farage.
 

Flere jurister har advart mot at den norske tilpasningen til EU og direktiver fra Brussel er så massiv at det strider mot den norske Grunnloven. Flertallet av landets lover skrives av ikke-folkevalgte mennesker i et annet land som vi ikke har noen reell innflytelse over.
 

Politikerne på Stortinget har satt til side folkeviljen, Grunnloven og det norske folks interesser for å gjøre Norge til et lydrike under byråkrater i Brussel. EØS-avtalen er en svindel.
 

Schengen-avtalen er farlig og må sies opp umiddelbart. Sør for Europa gjennomgår den islamske verden og Afrika en enorm befolkningseksplosjon. En konstant strøm av migranter og lykkejegere fra disse regionene og deres feilslåtte, overbefolkede samfunn kommer mot Europa hver dag. Dette vil fortsette i mange tiår fremover. Vi er vitne til de kanskje største folkevandringene i menneskehetens historie. Vi behøver mye sterkere grensekontroll, ikke svakere slik EU gjør gjennom Schengen-avtalen.
 

For mange år siden trodde noen av oss at EU kunne være en positiv kraft. Enhver illusjon om dette er nå knust. EU er blitt en gjennomkorrupt og autoritær organisasjon som truer fred og stabilitet i Europa gjennom sin innvandringspolitikk. At EUs selvoppnevnte oligarker bidrar til muslimsk innvandring til Europa er kriminelt, og burde fått et juridisk etterspill for de involverte".

Så langt Peder Jensen... Min hensikt er igjen å påpeke de manipulerende medier. Det passet Ap i 2011 og 2012 å late som om ABB angrep Norge, mens sannheten var en helt annen. For, og ved å koble ABB til høyresiden (angrep beste forsvar...) misbrukte de bevisst bloggeren Peder Jensen, kjent for sin kritiske penn.. Han hadde overhodet ingenting med ABB å gjøre. At sistnevnte hadde "lest ham" på sosiale medier gjorde ABB ingenlunde til en Peder Jensens disippel. Faktum er, Jensen meldte seg straks selv til politiet som seg uskyldig innblandet. Men, media bare fortsatte ufortrødent det kynisk kjøret – som tilslutt ble så stigmatiserende at Jensen følte seg tvunget i utlendighet. Uten midler kunne han ikke forsvare seg. Hensynsløshetens agenter hadde vunnet.

Jeg tror dette eksempelet viser at agentenes hensikter helliger middelet, at norske riksmedier tillater seg brukt til å formidle usannhet, for å si det pent. Samt som økende å være i utakt med, ja brukt av globalistene opp mot folkeflertallet mht innvandring og de flerkulturelle konsekvensene. Så langt har media tildekket disse realitetene, og arrogant knapt brydd seg. Men, den tapte folke-tilliten som nå tydelig gjør seg gjeldende er endelig i ferd med å slå tilbake. Til fordel for et politisk sannere, og langt bedre Norge. Håper jeg.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.