Kom katta for tidlig ut av sekken?

Av Norvald Aasen.

Media, den 28.03. 2017, slo opp nyheten om at Islams Råd Norge hadde ansatt en kvinne som bruker niqab i organisasjonen. Dessuten har dette rådet visstnok mottatt kroner 500000 fra staten til sitt "arbeid".

Flere politikere, blandt dem pakistaneren Abid Raja, visstnok han også muslim, samt kulturministeren, har gått ut og kritisert tilsettingen av den niqabkledde kvinnen. Svært uklokt mener de.

Da er det god grunn til å spørre: Ble katta sluppet for tidlig ut av sekken?

Islamiseringen av det norske samfunnet går sin gang, men den skal altså helst foregå i det stille for ikke å skape unødig uro hos urfolket, nordmennene.

Noen av oss som representerer de deler av urfolket som har våget å lette litt på bindet for øynene, noe som vi nærmest er pålagt å ikke gjøre da vi helst ikke skal se virkeligheten, og i alle fall ikke snakke åpent om det man ser, resikerer tiltale og straff om vi drister oss til å påpeke denne utviklingen, endog i heller milde ordelag. Bøtelegging for at man har uttalt "at hijab bruker vi ikke i Norge" skulle fortelle litt om dagens virkelighet i fedrelandet vårt.

Diskrimineringsloven gir fritt leide for muslimer og andre som har kommet hit til å kunne anmelde nordmenn som er løsmunnet nok til å gi uttrykk for mishag over det som skjer. Overtakingen skal foregå i det stille, bare så man vet det!

Eg hadde trudd at Trump ville bekjempe IS saman med Russland. No har han gjort det motsette, nemleg å sende øydeleggande rakettar mot dei som bekjempar IS. Og veit NATO og Vesten kva som skjuler seg bak dei opprørsgruppene som Vesten er allierte med? Kanskje vert dei slike som IS om dei skulle få makta?
USA og Nato bombar sjukehus i Kabul og drep sivile i Irak gjennom bombing. Dette høyrer vi lite om.

Difor trur eg at USA si bombing av Syria var eit feilgrep.

Men dette vil vel verte kalla ein konspirasjonsteori, men likevel: Vi veit at vestlege leiarar og NATO var svært lite glade for ein forsonleg tone mellom Trump og Putin. Kan dette vere eit opplegg frå Nato og andre vestlege leiarar for å setje ein spikar i kista på venskapen mellom dei to? At Trump rett og slett er lokka i ei felle. No får han då også, for fyrste gong, skryt og godord frå dei som har forakta han. Og det var vel nett dette sjølvaste Hillary ville gjort om ho hadde vorte president i USA? Vi veit også etter lang røynsle at Nato likar å krige, difor ville det vere viktig å ha USA med på laget.

Så veit ein heller ikkje om det var Assad sine fly som slapp gassbombene eller om dei var lagra på bakken av opprørsgrupper som er støtta av Vesten?

Norvald Aasen,
6983 Kvammen.
tel. 57731844