Til Tove Strand, Oslo universitetssykehus

Av Norvald Aasen.

Jeg leser på nettnyheter at du, sammen med dine kampfeller, vil ha en mer liberal asyl- og innvandringspolitikk. Landet skal erobres med deres hjelp, må vi begripe!

Stopp litt der!

Kan det være på tide at dere i makteliten lar oss nordmenn få bestemme vår egen fremtid? Dere har herjet nok med dette landet. Helsevesenet, der du har hatt ditt virke gjennom mange år, synes ikke å kunne håndtere en større befolkning enn hva dere allerede har åpnet grensene for.

Er det et fremtidig kaossamfunn, som et multietnisk og multikulturelt samfunn representerer, det som du og dine innvandringsaktivister arbeider for? Mange forhold som kommer for dagen synes å bekrefte at deres "innsats" innen helseforetakene ikke har vært særlig vellykket. Kanskje dere er fornøyd med hyggelig jobb og romslig lønn uten at resultatene tilstrebes å skulle stå i forhold til det dere henter ut?

Når dere nå skal hente inn i mitt land nye fremmede millioner av mennesker ville det kanskje være i vår interesse at også vi urfolk fikk et ord med i laget. Selv om det kan virke underlig for dere så har vi som eier dette landet også krav på å få helsetjenester uten å måtte stille i køene bak deres inviterte fremmede gjester. Og nærmest bli tråkket ned inne på venteværelsene rundt om i landet av fremmede som tydeligvis er inspirert av sine velgjørere til å kreve mer enn hva landets egne kan drømme om. 

Dere i makteliten har vært svært så flinke til å holde meningene til Kari og Ola borte fra avgjørelses prosessene når det gjelder vårt land og vårt folks rett til overlevelse.

Men det er nå engang vårt land - vårt nedarvede fedreland - dere har tatt dere rett til å regjere over som om Norge skulle vært deres personlige kjøkkenhage. Og maktelitens frekkhet står tydeligvis i stil med feite lønninger og mulige frynsegoder.

Norvald Aasen,
6983 Kvammen
Tlf. 57731844