Full støtte til Gunnvald Lindset og partiet Rødt i Nordland

Av Amund Garfors.

Det er ikke vanskelig å være enig med lederen av Rødt i Nordland, Gunnvald Lindset.  Og som 18.mai sto fram i Avisa Nordland,  der han vil ha stopp av mafiaens herjinger i norsk arbeidsliv.  Noe som Demokratene i Nordland støtter 100 prosent!

Lindseth referer til NRKs progam Brennpunkt som gikk 11.mai.  Der vi fikk et skremmende innsyn i hvordan råttenskapen i dette landet har gått over stokk og stein. Ja, der vi bare ser hvilke mørkt og endeløst dypt hull som rettssystemet er sunket til bunnen av. Der omtrent alt av lov og rett, arbeidsforhold og avtaler er knust eller helt satt til sides. Og der mafia og kjeltringer av utenlands opprinnelse, gjør omtrent akkurat hva de vil. Uten de minste konsekvenser.

Ja, det var et skremmende program som omtrent gjorde meg søvnløs. Der vi fikk et innsyn i hvordan to polske fremmedarbeidere og to rumenere  hadde vært uheldig og kommet i klørne på kyniske kriminelle i Oslo.   Kjeltringer som dreiv et bilvaskeri i hovedstaden.  Der disse bandittene dreiv på og underbetalte polakkene med ei timelønn på 15 kroner! Og med 17 timers arbeidstid i døgnet!!  Der truslene haglet om drap og lemlestelse, dersom polakkene gikk til Fagbevegelsen eller Arbeidstilsynet og fortalte om disse forferdelige forholdene.

Vi fikk også se en regionsdirektør i Arbeidstilsynet som ikke akkurat imponerte meg særlig mye.  Den karen var nok kjempehøyt gasjert med direktørlønning,  flott og varmt  kontor. Og med den arbeidsinnsatsen han viste, så burde han hatt sparken på dagen! Og for sin slette innsats og sin unnfallenhet overfor polakkene. Ja, en innsats som sto til stryk!

Selv politiet som vi er opplært til å stole på, og som all lovlig virksomhet setter sin lit til, de som skal beskytte oss mot kjeltringer og være til hjelp,  de sviktet også katastrofalt i denne saken om de stakkars polakkene.  Det siviliserte Norge er ikke lenger det Norge jeg vokste opp med. For nå slår det sprekker så det duger. Nei lykkelandet er nok ikke lenger hva det var...

Og etter dette programmet så er alle mine illusjoner borte om norsk politi, rettsvesen og LO.  Der de nå minner meg mer om politi og system i korrupte bananrepublikker i Sør-Amerika eller muslimske land. Nei, det var jo ikke vanskelig å se at de som dreiv dette bilvaskerifirmaet og som hete ”Hands on”, var drevet av en innvandrerfamilie.  Og som bare fortsatte med å drive som om intet var skjedd.

Mennesker som har lurt seg inn i Norge, og som har fått store summer på NAV (våre skattepenger) for å komme i gang med virksomhet her i landet.  Der de svindler både på skatter og avgifter ved å ansette enten asylsøkere med ulovlig opphold.  Eller de benytter seg av fattige mennesker fra EØS-området. Slik som disse to hederlige og arbeidsomme polakker som vi fikk se i programmet, og som strever for å fø sin familie i Polen.

Og det som virkelig gjorde meg rasende, det var at Fagbevegelsen var heller så passe interessert i å ta saken for disse to polakkene. Nei, det er neppe bare polakkene som har mistet alle illusjoner om dette landet. Det samme har også jeg gjort.   Og som de korrupte politikerne  som vi har,  der de skryter av og  hvor flott alt i dette landet fungerer.  Noe som er en stor hån for fattige arbeidere som kommer fra Polen og andre EØS-land.  Som blir grovt utnyttet på norsk jord av utenlandske storkriminelle. Ja, som burde vært sparket ut av Norge!

Lederen av Rødt i Nordland, Gunnvald Lindset skal ha all honnør og ære for at han går ut og tar opp kampen mot dette onde. Og som dessverre også har kommet til vårt land.  Det, etter at uansvarlige politikere i dette landet bare tenker mammon.  Og gir totalt blaffen i at folk fra Polen og andre tidligere østblokk- land blir grovt utnyttet av mafia her i vårt land!

Som jeg har sagt så mange ganger tidligere; verden er snudd 180 grader rundt. Og nå begynner det å ligne mest på et asyl for criminal insanes! Den rettferdige, moralske og normale del av befolkningen blir ansett (og behandlet) som kriminelle.  De kriminelle blir beskyttet av både myndigheter, politi og rettvesen – ikke minst et gjennområtten Arbeidstilsyn som ikke gjør jobben sin.

Velkommen til galehuset!

ANKENES, 18.05.2017  Amund Garfors