Narkotika-liberalistene må ikke lykkes

Av Dan Odfjell.

Under denne overskriften i VG 28/4/17 skrev tidligere toll-direktør Bjørn Røse at den relativt konservative norske narkotikapolitikken for all del må ligge fast. Han argumenterte overbevisende og viste til at Portugal, som avkriminaliserte bruk av narkotika i 2001, begynner å vise økende narkotika-bruk og -problemer. I USA er dette et kjempeproblem.

På liberalistenes side er SV alene som politisk parti i Norge om å ville la folk bruke hasj, ta ecstasy og sniffe kokain. Hvilket minner meg om den farlige utagerende, liberalistiske venstre-siden til demokratene i USA. Som med sin tøylesløse livsstil, spesielt i California, er dem som skaper sivil ulydighet, udemokratiske opptøyer og vold. Et grelt eksempel på hva liberalisme er og lett blir til; kaotiske forhold. For det viser seg der som ellers i den vestlige verden at skoleungdoms tillatelse til og bruk av cannabis er inngangsporten til senere narkotika problemer.

Da jeg så denne VG overskriften, slo det meg straks, liberalisme er sosialismens vesen. De er i kamp for liberalisme i nær sagt alle samfunns-sammenhenger. Liberalisme avler liberalisme og blir sin egen verste fiende tilslutt. Som vi ser, til det motsatte av samfunnsmessig lov og orden. Liberalisme-tendenser ser vi også i den norske kirken. Mens islam er det diametralt motsatte. Blant annet derfor taper vår milde kristendom ut - stillet overfor de fundamentale islamistene. Som i åndskamp og ellers gradvis øker sin innflytelse. For til slutt, frykter jeg, å kunne innføre sharia lov. Og da med vår livsstil og demokratiske religiøse frihet nedkjempet.

Argumentet til venstresiden er at vi må være moderne og fremtidsrettet. Det aller merkeligste er at idag er disse liberalistiske sosialistene på parti med islamismen. Snakk om å være fremtidsrettet, når sistnevnte dreper førstnevnte. Slik vi fikk det demonstrert i Iran, straks Khomeinis presteskap kom til makten. Sosialistene hjalp nemlig Khomeini til makten. Og utakk ble til deres lønn - gjennom tilintetgjørelse. Men å fortelle "sosialist-forførte" slik historisk virkelighet synes nytteløst. Fordi dette har intet lenger med logikk og sannhet å gjøre, kun med naiv ideologisk fortapelse og/eller fornektelse å gjøre.

Menn er til dels enkle dyr. Men, at selv ikke vestlige kvinner forstår islamismen, de som representerer et noenlunde moderne kvinne-syn, vil tape mest, er det merkeligste. Fordi deres sak og kvinne-rettigheter vil bli til en saga blott. Kvinne-undertrykkelse er hva som følger med Allahs lære, samt stor barneproduksjon og muslimsk oppdragelse. Vel, jeg er selv bare en mann så dette evner jeg knapt å forstå. Men jeg tør anbefale kvinner å lese Hege Storhaugs bok "Islam, den 11te landeplagen" for dens samfunns-opplysningsverdi.

Allerede har vi tapt demokratiets viktigste forutsetning, ytringsfrihet. I Norge blir du trakassert for ikke å være konform, dvs politisk korrekt. Feighet overfor sannhet og overfor islam er blitt til vår tids deprimerende hverdag. Tidligere president i Tsjekkia Václav Klaus kaller Europas villfarelse mht innvandring som pseudohumanisme - og uærlige medier som liberalistenes og løgnenes fyrtårn. Verst, mediene lever godt av løgnaktighet. Og fortsetter glatt med det.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.