Arbeiderpartiets frekkhet

Av Dan Odfjell.

Ap har ifølge Aftenposten hatt besøk i Oslo av andre europeiske sosialist-partier, som siden i fjor har vært i fritt fall med hensyn til både valgresultater og galluper. Avisen spinner det dit hen, at skadeskutte europeiske arbeiderpartier søker "hjelp" i Norge; at de applauderer Norge. Annet enn  selvskrytende Ap valg-reklame kan ikke forventes fra Aftenposten, venstresides moderne super-talerør i konkurranse med gamle Klassekampen. Sistnevnte mindre svulstig og langt langt mer redelig, ikke som Aftenposten seilende under falskt flagg.

Ap tar altså imot som bildene viser sine kollegaer fra Europa som smilende seierherrer, men glemmer sikkert å legge særlig vekt på Lotto-gevinsten norsk oljerikdom. Men toppen på frekkhet synes å være at deres partisekretær Kjersti Stenseng på Oslo-seminaret forklarende skryter av "at Ap har demonstrert streng asyl-innvandrings politikk", implisitt, det er grunnen til at de holder 30% velger-stand i Norge. For den løgnen tar kaka:

Det flerkulturelle prosjektet, med resultat stor innvandring til Norge, begynte med Gro Harlem Brundtland og fortsatte med hennes løpergutt Gahr Støre. Han erklærte det flerkulturelle prosjektet som sitt eget... For inntil nå, i valg sammenheng plutselig, har Ap ført en meget skadelig liberal innvandrings politikk...At Ap virkelig vil bli strengere fremover betviles, for de har jo en slags allianse på gang med muslimene.

Kjersti Stenseng nevner at hemmeligheten til Aps suksess er LO - et udemokratisk samrøre som Ap meget sterkt burde kritiseres for. Hun burde heller "medgitt" at vår riks-kringkaster NRK og hele pressen er besatt med Ap-roperter; til teppebombing av den norske befolkning for sosialistisk  "rett" tenkning. Egentlig er det høyst forbausende at de borgerlige likevel hvert stortingsvalg har fått flest stemmer på landsbasis. Til tross for, som Storseng korrekt påpeker, at partiet har en store medlemsorginisasjon, med lokallag over hele landet.

Nær halvparten av britene ville bli i EU i fjor, men nå er det massivt flertall som mener de må ut. Hvordan Ap velgerne i år vil splittes gjenstår å se.

Ingen politiske partier er uskyldige, men ingen slår Ap i skyldighet.. De har frekkhetens "nådegave" og bør etter min mening straffes med rødt kort og utvisning. For, hva vi trenger for et velfungerende reelt folkedemokrati med langt mer sannhet, ikke mindre. Det oppnås ikke uten noenlunde lik representasjon gjennom et balansert media. Dessverre, uten en eneste ikke-sosialistisk dagsavis er Norge håpløst udemokratisk.

Vel, dette er valgkamp tid så vi får vel ta Ap frekkheten med litt fatning. Kanskje folk etterhvert begynner å straffe dem for skamløs bløff og ensidighet.

Dan  Odfjell, Samfunnsdebattant.