NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 21. juni 2017

Diktaturet EU kvesser sine klør

Av Amund Garfors.

Trodde nesten ikke mine egne ører da jeg på NRK-nyhetene i dag hørte at denne arrogante og frekke fyren Jean Claude Juncher,  som sitter som en av toppene i Brussel,  har bestemt seg for å gå til sak mot Ungarn, Polen og Tsjekkia. Og det fordi disse landene har tatt i mot altfor få eller ingen asylsøkere i forbindelse med EUs omfordelingsprogram for syrere.  Flyktninger  som er strandet i Hellas og Italia.

Dette er bare nok et tegn og et bevis på at EU ikke er noe annet enn et rent diktatur. Ja, som skal presse sin vilje nedover frie og selvstendige nasjoner i Europa.  Men jeg håper at både polske, ungarske og tsjekkiske politikere viser Brussel vinterveien, og ikke lar seg diktere av disse bandittene som Juncher & Co.

Min egen konklusjon for minst 20 år siden, lenge før eurokrisen og migrasjonskrisen var begynt, det var at EU er en gjennomkorrupt og meget farlig organisasjon som alle frie land må holde seg langt vekk fra. Og grunnen til det, det er at EU kan aldri la seg reformeres. Men kun demonteres og avskaffes. Jeg har gjentatt dette synspunktet i mange år, og jeg ser ingen grunn til å endre min mening om dette!

Når EU er kommet så langt i sitt diktatur, der de nå truer illegale innvandrere, kriminelle og potensielle islamske terrorister inn på området til tidligere selvstendige europeiske nasjoner, da bør det ikke være den minste tvil for hver og en av oss, om hva slags totalitært monster EU nå er blitt.

Det er også vel verdt å merke seg at de Øst-Europeiske land som tør stå opp mot EU, de har menn som ledere. Vesten styres nå stort sett av kvinner, feminiserte menn uten baller og unge menn uten arbeidserfaring. Og da er det ikke så rart at det går galt med vestlige land…

Nei, det er ikke så vanskelig å se at Tyskland er tilbake på Østfronten, nå for tredje gang på hundre år. Og denne gangen med helt andre typer våpen, nemlig kamuflert som humanitet og folkerett.  Men hensikten er alltid den samme; devide, rule and action!
Og snart ser vi Apokalypsen med det blotte øye…

NARVIK, 15/6-2017  Amund Garfors (Leder av Demokratene i Nordland)