NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 5. juni 2017

Full honnør til prest Trond Laksaa

Prest Trond Laksaa
Av Amund Garfors.

Undertegnede vil herved takke Narvik-prest Trond Laksaa  av hele mitt hjerte, for hans klare budskap som han la ut på Facebook forleden. Og der han tok et kraftig oppgjør med disse livsfarlige kreftene som gikk til verks mot barn og unge. Der 22 ble drept og et titalls lemlestet og hardt skadet i dette massemordet i Manchester  for over ei uke siden.

Laksaa er ikke til å misforstå. Der han i sitt klare og viktige budskap skriver,  og hvor jeg vil sitere noen linjer fra hans melding: ”Begynner å bli lei av terrorangrep, og jeg er også veldig lei av alle som sier at dette ikke har noe med religion å gjøre. Men det er et faktum at nesten all terror i verden utføres av muslimer (eller i islams navn)” sitat slutt.  

Her prøvde Laksaa å få fram sitt hovedpoeng, der han mente at man må ha ryggrad og mot til å kunne skrive om terror i islams navn, uten å trekke fram hva som tidligere er gjort i andre religioners navn, f.eks ved korstogene som de kristne i sin tid utførte.  Men som Laksaa så sant og nødvendig poengterer, så er det store problemet vi NÅ må slite med, det er nemlig islam!

Jeg skulle håpe at et slikt ærlig og en så viktig melding kom fra en biskop. Men dessverre, fra den siden er det en stillhet som fra en østers. Disse menn og kvinner som sitter der med en millionlønn i året, det føler seg trolig konforme med dagens situasjon?  Der de ikke vil ødelegge idyllen som de har til sin store og mektige arbeidsgiver, nemlig staten…

Dessverre er det viktigere med bortforklaringer, så lenge en kan bruke det som en slags utsettelse.

Tragisk nok så skuffer både media, politikere og kirkeledere.  Ikke minst disse venstrevridde ”forskerne” og ”ekspertene” – der de nå omtrent løper i kapp om å forklare, og ikke minst frikoble all denne ondskap vi har sett i det siste fra islam. Jeg holdt omtrent på å brekke meg da jeg leste hva en svært markant skribent i en av landets største aviser kunne få seg til å skrive rett etter massemordet i Manchester. Der han hadde galskapen og frekkhetens nådegave til å kalle denne terroren for et ”pervertert ungdomsopprør”! Bare ikke til å tro!

Stakkars mann som ikke klarte noe bedre! Der han befester sin posisjon som en person med en pervertert virkelighetsoppfatning og fullstendig ødelagt i sin tankegang til å forstå og begripe hva vi i her i Norge også har i vente…

Derfor var det så utrolig bra at Tond Laksaa satt skapet så ettertrykkelig på plass. Og det en gang for alle. Ja,  ikke minst denne fyren i  den avisa som enda ikke har forstått bæra av hva som er på vei.

Feilen til den fyren, som enda ikke har merket at våre myndigheter har sluppet inn, ikke bare en trojansk hest, men hundrevis av slike.  Og som motstanderne til denne politikken KJENTE innholdet av.  Der vi har ropt oss håse om dette i årevis…

Mens de som satt med makta, de valgte å lukke øynene og ørene. Vanskeligere er det ikke.  Og som bare et fåtall våger å innse, derav  KappelanTrond Laksaa.  Noe han skal ha evig heder og ære for!

NARVIK, 1.juni 2017
AMUND GARFORS (Leder av Partiet DEMOKRATENE i Nordland)