Hvor langt etter Sverige ligger vi?

Av Amund Garfors.

Ja, det er all grunn til å undre seg over en skremmende utvikling, der noen og enhver har grunn til å spekulere over rikets tilstand? Ikke minst om de svenske tilstandene også vil slå til her på berget? Allerede nå ser vi den spede begynnelse i hovedstaden. Et brannmareritt der biler tennes på av kriminelle utlendinger. Mens politiet famler i blinde, og omtrent står maktesløse, uten de minste spor eller tips.

Nei, dette er langt fra noe som bare vil skje i Oslo. Snart kommer dette til enhver by, tettsted eller avkrok av landet. Der ingen lenger kan føle seg trygge. Kanskje dette er noe som politikere applauderer, og der slikt kommer inn under ordet ”berikelse” og ”flerkultur”?

Bare denne uka har 11 biler brent forskjellige steder i Oslo, nærmere bestemt i typiske innvandrerområder som Groruddalen, Tøyen og Mortensrud. Drap, narkotikasalg, trusler og misshandlig følger alltid i kjølvannet. Mens denne utviklingen bare går fra vondt til verre. Det er ikke vanskelig å se sammenhengen mellom de forskjellige sakene. Kanskje andre enn undertegnede med psykologisk innsikt kan fortelle våre naive politikere hva som skjer med et samfunn som nekter å lytte, og heller foretrekker den totale fornektelse?

Hvorfor vil ikke de som er betalt for det, de som sitter med ansvaret og resursene, innse at vi har et meget stort problem som bare vokser etter hvert som landet fremmedgjøres? Ja, der disse såkalte myndigheter later som ingenting, og der alt er såre vel? Da er det vel naturlig og ikke minst nødvendig å spørre disse uredelige og ideologiske aktivister innafor både politikk og media, om de føler et viss ansvar for denne skremmende utviklingen?

Nei, jeg lar meg ikke imponere over et politi som velger å følge i det samme sporet som svenskene. Har de ingenting lært? For ved at de heller velger denne handlingslammende politisk korrekte linje, som sine kolleger i Sverige nå har gjort i årevis, så vil de ikke komme noen vei. For i Oslo som i Stockholm, der er ingen mistenkt, ingen har heller ikke sett noe, og heller ikke hørt noe. Og der det selvfølgelig ikke er noe spesielt med disse påsatte brannene heller? Jeg har bare en liten mistanke om at politiet tar ordre fra et visst politisk hold? Tja, kanskje en slags stående ordre som selvsagt skal gå ut på at man må overhode ikke antyde hvem som kan stå bak? For da kan både karriere og ei god lønn ryke. Og ikke minst denne mantra, om hvor fargerikt og kjekt vi har fått det i kongeriket? Særlig etter at denne ”berikelsen” som ingen nordmann er spurt om vi ville ha, er invitert til gards…

Nei, det finnes ingen unnskyldning. Disse uansvarlige tåpene er blitt advart i årevis. Jo, de hadde også blåkopien av Paris, Malmø, Gøteborg, Ørebro og Stocholm foran seg. Men det til ingen nytte. Selv om det brant hundrevis av biler i uka. Alt for sin egen fjottete utopi som ingen trodde det minste på. Der vi aldri har fått den minste takk for at vi åpnet landet for disse menneskene som ikke kan leve i siviliserte samfunn. I tillegg fikk vi heller aldri bestemme om det var dette vi ønsket i et tidligere så godt, trygt og harmonisk land som Norge. Og som trolig snart er historie?

Jeg håper at visse politikere og ikke minst NRK, aldeles ikke får lov til å tie om denne alvorlige og skremmende situasjonen under årets valgkamp. Selv om de ønsker å skifte ut hele befolkningen med disse menneskene som kommer fra fallittkulturer, så skal de få stå til ansvar for sitt verk! Den eneste løsning jeg ser, det er å stanse ALL innvandring, inklusiv familiegjenforening. For vi vil ha det trygge og gode landet vårt tilbake. Dessverre har vi latt lavintensitetskrigen foregå litt for lenge, slik som i Sverige. Og med enda større demografi fra fremmede folkegrupper, stammer og klaner, så vil Norge være totalt ødelagt før vi skriver år 2050. Det er på høy tid å bruke den rette stemmeseddelen den 11.september!

NARVIK, 22.06.2017 AMUND GARFORS (Stortingskandidat og leder av Demokratene i Nordland)