Når skal dette blodbadet ta slutt?

Av Amund Garfors.

Atter en gang fikk London smake på terroren. Lørdags kveld, like før midnatt slo islamske terrorister til på London Bridge. Bare 12 dager etter massemordet i Manchester. Der de denne gangen tok i bruk en stor varebil som mordvåpen. Mens folk ble meiet ned som vanlig på bruas fortau. Hvor de deretter setter i gang å slakte ned helt tilfeldige fotgjengere med mascheter og 30 cm lange slakterkniver. Der disse massemorderne klarte å drepe 7 mennesker, mens 49 andre ble alvorlig skadet iløpet av 8 minutt, før politiet fikk dem uskadeligjort. Mens 23 av disse er så sterkt skadd, at flere av dem trolig ikke vil overleve.

Denne vanvittige og groteske galskapen utføres av islamister som for lengst burde vært luket ut av politiet og satt i forvaring på ubestemt tid. Ja, noen kaller dem for radikale islamister, men jeg ser ingen forskjell på hva de kalles. De er like gale og like farlige alle sammen! For disse personene har kun ett eneste ønske; og det er å få på plass et islamisert Europa. Der sharia og islam skal dominere, og der vi må bøye oss for deres lovverk. Og for å få dette på plass, så er de villig til å bruke den mest vanvittige vold som finnes. Der drap og terror er helt legitimt å bruke mot de ”vantro” som de bare ikke utstår og som skal skremmes til underkastelse…

Det er neppe bare undertegnede som begynner å bli trøtt av denne evigvarende terror som ikke ser ut til å ha noen ende. Jeg tenker først og fremst på de europeerne som bor i byer som London, Paris, Brussel, Berlin, Amsterdam, Madrid, Roma, Stockholm, København og Oslo. De har dessverre mye i vente. For ingen må tro at islamistene vil endre seg. Nei, da lurer man seg sjøl. Denne forferdelige og skremmende galskap er nå plantet inn i hvert eneste land i Vest-Europa. Der politiet omtrent bare famler i blinde. Og sikkerhetstjenesten følger med så godt de kan. Men det er så altfor mange suspekte personer, og kul umulig å ha kontroll på alle som vil oss vondt. For det finnes verken kapasitet eller økonomiske resurser store nok til å holde alle under oppsikt.

Ingen tvil om at vi lever i en skjebnetid. Og der ondskapen, forkledd som politisk korrekthet er blitt dagens politiske mantra. Ja, der vi skal være ”gode og snille” og åpne landet for vår egen undergang… Men der dette polititiske mantra allieres med en menneskefiendtlig ideologi. Ja som terroristene har fått med seg hit til vestlige land i morsmelka. Og der vi sitter igjen som taperen, og kjemper en kamp vi utvilsomt vil tape. Nei, disse terroristene, de forstår ikke hva godhet er. Der slik ”godhet” og tankegang blir sett på som svakhet. Så hvordan skal man da få overtaket, basert på sannhet, virkelighet, fakta, historiske realiteter, klokskap, fornuft og omtanke for livsvilkårene til barn, barnebarn? Der vi har vært dumme nok til å slippe inn mennesker som hater oss. Som hater vår kultur, vår kristne tro, vår levemåte og hele vår sivilisasjon? Nei, da jeg ser jeg ikke mye håp for framtida…

Og hvor skal vi så plassere ansvaret for denne galskapen og terroren som nå omtrent er ute av kontroll? Jo, den må dessverre plasseres der den hører hjemme. For det er europeiske politikere som har promotert og ikke minst akseptert muslimer inn til dette kontinentet nå i over 50 år. Det er DISSE som sitter med ansvaret! Som med åpne øyner har importert denne tilbakestående, hatefulle, dysfunksjonelle og ikke-kompatible ideologien, forkledd som religion. Og det inn til åpne og svært troskyldige, naive folkeslag. Som dessverre aldri har orket å sette seg inn i hva islam går ut på. Der politikerne i tillegg har gitt muslimer blankofullmakt til å ta seg til rette i vestens sårbare demokratier. Uten den minste advarsel eller påbud om å følge våre spilleregler…

Dessverre så lider Europas befolkning under politikere som sjøl aldri har forstått hvilke farlige krefter som nå er iblant oss. Og der den samme dåraktige politikereliten er med på å spre sin kunnskapsløshet og dumskap, sammen med denne ideologien som sprer seg som ild i tørt gress.

Ja, det er valg til høsten, og da vil jeg oppfordre nordmenn til at de i det minste velger bort de verste av disse naive tåpene og narrene som enda ikke har forstått bæra! Nå må velgerne i det minste fjerne disse uansvarlige, feige og handlingslammende liksom-politikerne som har gjort politikk til yrke. Disse menneskene som stadig er ”sjokkerte og rystet” over at slikt skjer. Der vi hører den samme svada og frasene fra dem. Ja, hver eneste gang islamistene dreper og lemlester mennesker i de forskjellige byene i Europa.

Dersom vi skal få slutt på blodbadet og terroren, da må det snarest gå opp for en hver velger, både i Norge og over hele Europa, at dette aldeles ikke er et akademisk spill og et politisk teater. Den tiden er definitivt forbi! For dersom det ikke NÅ kommer til en forandring, da er jeg overbevist om at dette vil ende i den største tragedie, ja som den rene 3dje verdenskrig!

Narvik, 06.06.2017 AMUND GARFORS
(Førstekandidat ved Stortingsvalget for Partiet Demokratene i Nordland)