Sannheten etter massemordet i Manchester

Av Amund Garfors.

Det er nå ei uke siden denne forferdelige selvmordsbomberen slo til i Manchester og drepte 22 mennesker. Der mange av de drepte var barn og ungdommer som hadde livet framfor seg. Og hvor over 100 ble skadet, og et titalls alvorlig kvestet.  Hvor disse stakkars menneskene må leve med denne traumatiske opplevelsen resten av sitt liv.

Jeg har til nå ikke klart å sette meg ned og skrive om dette forferdelige som skjedde den dagen. En blir bare fullstendig satt ut og klarer knapt nok å ta mat til seg.  For hvem veit hvor det smeller neste gang? For smelle, det vil det gjøre over hele Europa. Der det vil bli mange tårer som skal tørkes. Og mange hauger av roser og tog av fortvilte mennesker i gatene…

Og hvor skal ansvaret plasseres? Jo, det ansvaret skal plasseres hos politikere som Merkel, Juncher, Hollande, Cameron, Mai,  Blair, Løfven, Reinfeldt,  Gahr Støre, Solberg etc etc. som jeg ser på som tidens største folkeforførere. Slik de har sluppet islam løs på sin forsvarsløse befolkning.  For det vi har opplevd i Europa til nå, det er ingenting mot det ragnarok som vil komme, når disse uansvarlige, naive og arrogante politikerne endelig begynner å forstå hvilke farlige krefter de har invitert til gards. Og der de må innse at de må tøyle disse farlige kreftene. Ikke minst de vanskelige forhandlinger de blir tvunget til å gjennomføre med islamistene. 

For dersom de nekter å forhandle, da vil vi få oppleve et blodbad som verden aldri tidligere har sett maken til.  For jeg kan opplyse at bare i Storbritannia oppholder det seg for tiden over 23.000 islamske soldater. Og i resten av Europa kan vi regne med at vi har minst 100.000 slike som er klar til å gå til aksjon. For når disse til slutt går til verket, da vil det ikke bli vist den minste nåde. Da vil gatene farges røde av blod. Der disse som er opplært til å hate oss,  vil ta seg inn i et hvert hus og skjære halsen over på oss alle. Nei, ingen vil bli spart, verken unge,  gamle, kvinner eller barn!

Hvor lenge skal vi la politikerne få lov til å spille russisk rulett med Europas befolkning?

NARVIK, 29.05.2017 AMUND GARFORS  ( Førstekandidat ved Stortingsvalger for partiet Demokratene i Nordland)