Støre og sosial dumping

Av Spikeren.

Selv om jeg ikke finner noen offentlige kilder som bekrefter det som påstås i denne lille Facebook artikkelen som en venn gjorde meg oppmerksom på, velger jeg likevel å poste den, sammen med et par linker til E24 fra 18 april 2012: "Reder-Jonas om eierandeler: - Gode investeringer" og "Jens visste ikke om reder-eierskapet", samt en link til en artikkel på document.no fra 25 april 2015 som heter "Statsministerkandidat Jonas Gahr Støre".

Spikeren.

Her er Facebook artikkelen:

JONAS GAHR STØRE SPARKET ALLE NORSKE ANSATTE OG ERSTATTET DEM MED FILIPINERE TIL 40 KRONER TIMEN I SIN BEDRIFT (Kan det virkelig være sant?)

Helt til 2012 satt hele Støre familien som storaksjonær i rederiet Clipper Shipping i Stavanger.

I den perioden Støre og familien var aksjoner der så dreiv rederiet med stygg sosial dumping.

Alle Norske ansatte ble sparket i land og erstattet med Filipinere til 40 kr timen. Som utenriksminister satt Støre og pratet med store bokstaver om hvor stygt det var når Norske bedrifter drev med sosial dumping.

Så var både han, hans mor og hans søstre delaktig i sosial dumping.

Støre tjente mange millioner på denne pengeplasseringen og skulle da følgelig ha betalt betydelig med skatt. Det gjorde han ikke. Han tok heller opp 1,7 millioner i lån for å drive en storstillet skatteplanlegging. Støres formue har økt med 7 millioner kroner.

Arbeiderpartiets leder, Jonas Gahr Støre, er fortsatt Norges rikeste partileder. Formuen har i år økt til 57 millioner kroner.