NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 19. juli 2017

Erna og Jonas, tildekkende forfeilede, begge.

Av Dan Odfjell.

Pretensjonen til Erna Solberg - som til muslimene nylig snakket om en fellesskapskultur - tilslører en strid som handler om vår egen kulturs overlevelse. Blir vi ikke bevisst det, er vi dømt til å tape. Dette siste sa Kjell Skartveit som stiller for det kristne partiet PDK i Rogaland - en samfunns forkjemper av rang som sammen med den kjente Torolf Nordbø stiller til valg i det fylket. Jeg vil gjerne få kvotere litt Skartveit fra document.no :

«Det er ikke kritikere av islam som skaper splittelse i Europa, det er islam som er splittende i seg selv. Islams forståelse av mennesket og verden er på kollisjonskurs med alt det vi idag tar for gitt. Uten inkarnasjonen er mennesket ingenting, kun en brikke i Allahs allmakt. Det er en kamp som foregår rett foran øynene på oss, og den handler om et liv i frihet og velstand heller enn underkastelse og fattigdom, en strid mellom humanismens utgangspunkt og dens ødelegger».

Når hverken vår statsminister ei heller en strebende aspirerende Jonas forstår dette ser det unektelig uhyggelig ut for vårt kjære fedreland. Dersom ingen politikere i valgsammenheng tør omtale virkeligheten må vi spørre hva slags pygmeer av personer vi har å velge mellom. Eller setter de ikke fedrelandet først?

Problemet er, vi får ikke selv velge individuelle sterke politikere (de «rette» er allerede utpekt og listeført - av dem selv…), mens vi dessverre må velge mellom politiske partier som vi ikke kan holde ansvarlige for noe som helst. Ansvaret er slik pulverisert til intet. Når riksmedia samtidig har gjort seg selv til den norske politiker-makten og bekjemper sunn forandring blir vi lurt trill rundt - til reell ingen forandring. På fortsatt autopilot blir vi til en muslimsk republikk, ubønnhørlig; det er kun et spørsmål om tid. Sverige leder an. Hvor det nå er mye mye verre enn du tror. Fordi sannheten tildekkes.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.