Et utspekulert riksmedia.

Av Dan Odfjell.

For eksempel VG som fremstiller valgkampen som et spørsmål om enten Erna eller Jonas, de eneste statsministerkandidatene. Men samtidig påpeker VG 22/6 at disse to er til forveksling like, så like at de «kunstig» må «forstørre» sine meningsforskjeller. Av disse to kandidatene holder avisen Støre frem som folkets favoritt - ikke uventet. Nei, VGs og riksmedienes favoritt er utvilsomt Støre, men slett ikke folkets favoritt.

For det første, VG er i «valgkamp» modus og de kan utmerket godt leve med begge. Men fordi deres likhet faktisk er korrekt, snytes folket da for et alternativ, en annen og ny politikk. Folket  er lei av både Erna og Jonas, og vil ha forandring, virkelig forandring. Og, i de tusen hjem, vekk fra medias domene, protesteres det økende på den politikken som disse største hakk-i-platen- partiene representerer.

Begge «frontfigurene» er dessverre globalister, og slik for fortsatt tilknytning til EU gjennom EØS, dvs oss nasjonalt underlagt udemokratisk internasjonale institusjoner. Dernest er de begge altfor konforme og innvandrings-liberale, selv om de nå pretenderer det motsatte; vel vitende om at Sylvia Listhaug er landets mest populære politiker…

Dersom FrP vil gi Listhaug formannsvervet vil vi få en alternativ statsministerkandidat, opp mot atter en annen, nemlig Trygve Slagsvold Vedum fra Sp. Sannheten er imidlertid at riksmedia ikke vil ha forandring; skjult argumenterer de for seg selv og sin egen makt. Men for oss andre, med fortsatt politikk a la Erna og Jonas er landet fortapt. Forøvrig sammen med mesteparten  av et forsvarsløst muslimsk invadert og stakkarslig ubehjelpelig Europa.

Det blir en lite spennende valgkamp med Erna-Jonas konstellasjonen, pest eller kolera. Jeg mener personlig vi har to andre partier å stemme på, i ren protest: Kystpartiet med trauste Steinar Bastesen tilbake i manesjen for Hordaland, som representerer et fornuftig alternativ til Erna-Ap duoen. Og PDK med stødige Tomas Moltu igjen i Hordaland. opp mot KrFs uberegnelige Knut Arild Hareide. Får vi disse to «personene» (personer heller enn partier) inn på Stortinget får vi samtidig inn noen som kan holde de «tradisjonelle» politikerne i ørene, de som har vist seg å svikte, ikke å representere folket lenger.

Riksmedia vil teppebombe oss velgere og landet i løpet av august. Medias lyve-makt er blitt  den virkelige makten i dette landet. Det fortjener en protest-bevegelse, ja et folke-opprør. Stem på alle andre alternativer enn det bestående, og aldeles ikke på Ap, for husk det er dem som kontrollerer den falske dagspressen. Med sin mann på topp også i NRK.

Godt protestvalg!

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.