Norsk "ekspert" på ekstremisme om IS-serie

Ekstremismeforsker Lars Gule.
Av Kirkehøyden.

Til høsten kommer miniserien «The State». - Hvis man lager en romantisk eller heltemodig historie kan det fungere som propaganda, sier ekstremismeforsker Lars Gule.

Det eneste interessante her er forutsigbarheten til "forsker" Lars Gule, DGB og norsk "presse," som fremstiller ham som "ekspert." Og i bunnen ligger det alltid implisitt støtte islamsk ekstremisme (det samme for hele den vestlige- korrupte venstreside og presse). Selv når "forsker" Gule er "kyndig" i rettsalen. Igjen alt så forutsigbart.

Se så på dette i lys av at den samme "forskeren" legger skylden på FRP-språket for den islamske ekstemismen, som har spredd seg til alle kontinenter? Og han hoster opp slik "forskning," sammen med en dame med hodeplagg (en etnisk norsk konvertitt i Dagsnytt Atten) ad hoc, over natten, uten en empiri.

Og våre "fake news outlets" får akkurat hva de vil ha. Derfor forblir han "ekspert", som når den samme pressen trenger "ekspertise" når de skal demonisere demokratiet og rettssaten Israel, til ensidig fordel for islamsk despoti og terror org. som PLO, Hizbollah og HAMAS.

Kirkehøyden