NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 26. juli 2017

Rystende advarsel om det som kommer: Krig vil komme til Europa

Artikkel innsendt av Norvald Aasen.

Det er nå uunngåelig: Muslimsk opprør og oppstandelse og den europeiske reaksjonen vil bli utenfor de aksepterte politiske kanaler og virkemidler.

Med millioner på millioner av muslimske immigranter som flommer inn over Europa, advarer nå eksperter at kontinentet står foran en fremtid med revolusjoner, borgerkrig og en overgivelse til islamsk styre.Forfatter og spaltist for WND, Pamela Geller tror det allerede er for sent og på spørsmål om hun tror det vil bli en borgerkrig i Europa er hennes svar: “Ja, det gjør jeg.” Og hun er ikke alene.

Europa blir nå bokstavelig invadert av horder av muslimske immigranter som på kort sikt vil bli en enorm økonomisk byrde for allerede tyngede økonomier i Europa. På sikt vil denne massive immigrasjons-invasjonen vil kunne føre til økende rasisme, fremmedhat og det er også grunn til å frykte at denne muslimske invasjonen vil ha i seg elementer som kommer til å skape massive problemer i form av terror og økende krav om politisk makt og dominans etterhvert som den muslimske andelen av befolkningen øker. Ikke noen gang i vår tid har Europa vært vitne til en større strøm av flyktninger som nå banker på for å slippe inn, som en konsekvens og et resultat av Vestens fullstendig katastrofale politikk overfor Midtøsten og nasjoner som dyrker islam og Allah. Gjennom flere tiår har Europa og USA sådd bomber, våpen, regimeforandringer og oppfordret til opprør mot sittende herskere, og “fruktene” av det hele strømmer nå inn over vårt kontinent. Hvis det politiske  establishmentet holder sitt kvelertak på makten, vil det være uunngåelig at islam vil bygge opp sitt politiske nærvær som tilslutt vil lede til et muslimsk opprør og en europeisk reaksjon på utsiden av aksepterte poliske kanaler. sier G.M Davis.

En arabisk vår i Europa

G.M Davis med en doktorgrad fra Stanford og forfatter av blant annen “Krigens Hus” -Islams hellige krig mot verden, tror at den eneste måten dette problemet kan blir løst på fredelig vis, er en effektiv anti-islamsk politisk bevegelse som må ta form i Europa i løpet av denne generasjonen. “Situasjonen i Europa er allerede i ferd med å spinne ut av kontroll. I Østerrike lagrer folk våpen, og etterretnings analytikere advarer om et nært forestående terrorangrep i Storbritannia. I mellomtiden slår de europeiske regjeringene hardt ned på egen befolkning, mens titusener av muslimske unge menn marsjerer gjennom landene som en invasjonshær. Davis argumenterer med at dersom ikke mainstream politiske krefter er i stand til å kvele den stadig økende muslimske immigrasjonen til Europa, vil “grasrot organisasjoner” selv reise seg for å forsvare Europa, mot den trussel hordene av muslimer vil komme til å utgjøre. “Mange vil komme til å handle i strid med sine respektive regjeringer, noe som kan føre til at regjeringene legger seg ut med folket de skal styre. Vi så det når det kommunistiske Øst-Europa kollapset på slutten av 1980 tallet og den store forskjellen nå vil kunne bli omfattende voldelige sammenstøt. En annen spaltist, Diana West sier at den virkelige faren Europas befolkning står overfor ikke er de invaderende muslimene, men deres egne regjeringer, heter det i artikkelen som i sin helhet kan leses her En av dem som har kommentert artikkelen i WND er pastor Darrell Myatt som onsdag kveld publiserte denne videoen.


Jeg legger inn en sak fra Document.no som aktualiserer problematikken ytterligere.

Konflikt og religiøs undertrykkelse blant migranter i Tyskland

Med den store strømmen av mennesker fra ulike land og kulturer som nå ankommer Europa, kommer det uunngåelig til konflikter dem i mellom. Forståsegpåere vil antageligvis skylde på trange boforhold, traumatiske opplevelser og utmattende reiser, og kanskje er dette medvirkende forhold. Men nyhetene som etterhvert siver ut av de tusen asylmottak i Tyskland, vitner om at det er mer enn “frustrasjon” som er årsak til konflikter internt blant migranter.

Spiegel Online rapporterer fra et asylmottak i delstaten Sachsen, hvor 200 syrere og afghanere like før helgen barket sammen i et masseslagsmål. Bakgunnen skal ha vært at en afghansk tenåring truet en 11-årig syrisk jente (uvisst med hva). Politiet kunne fortelle at det ble brukt slag- og stikkvåpen av ymse slag, og flere ble skadd, bl.a. en Røde Kors-frivillig som kom i veien for et knivblad.

Tidligere i sommer, i august, hadde det i Thüringen kommet til en lignende hendelse på et transittmottak. Da ble 16 personer skadet idet en person ble angrepet fordi han visstnok hadde behandlet en utgave av Koranen litt for respektløst.

Og søndag kveld meldes det om masseslagsmål blant migranter i Kassel i delstaten Hessen. Ni skal være skadet da flere hundre personer gikk løs på hverandre i en teltleir på en nedlagt flyplass utenfor byen. Det er ikke rapportert hva som utløste striden. Teltleiren rommer visstnok rundt 1.500 personer.

Kristne migranter trues på livet

Om slike “interne” konflikter i enkelte tilfeller kan tilskrives kjipe boforhold og frustrasjon, vil man vanskelig kunne si det samme om den volden og trakasseringen som kristne migranter er til del. Die Welt kan fortelle om rettede angrep mot kristne migranter som ene og alene skyldes manglende aksept for den religionsfriheten Europa en gang var kjent for.

Den tyske avisen har intervjuet Said fra Iran, som har vandret opp gjennom Europa til Tyskland som så mange andre. Men i kontrast til flertallet, er han kristen. Det tør han imidlertid ikke si til de andre på asylmottaket.

“I Iran ble broren min arrestert i huskirken vår av Revolusjonsgarden. Jeg rømte fra den iranske etterretningstjenesten til Tyskland fordi jeg trodde jeg kunne leve ut min religion her. Men det kan jeg ikke på asylmottaket. Da blir jeg truet.”

Han forteller at han blir vekket av de andre beboerne for å utføre “sine religiøse plikter”. Når han naturlig nok ikke deltar på islamske ritualer, blir han kalt “kuffar” (vantro) og opplever å bli spyttet på. “De behandler meg som et dyr, og truer med å drepe meg”, sier Said.

Det er ikke mye hjelp og forståelse å få fra de som skal sørge for sikkerheten på mottaket. Men i den lokale menigheten får Said støtte fra presten, Gottfried Martens, som sier han har nærmere 600 kristne iranere og afghanere i sitt gjeld. Martens har skrevet til ledere av flere av mottakene i området for å få dem til å være oppmerksomme på problemet. “Noen ganger forsøker mottakslederen å hjelpe, andre ganger får jeg ikke noe svar”, sier han.

Presten har selv døpt mange av migrantene, og han sier at de fleste (!) har store problemer i mottakene. “Strengt troende muslimer setter tonen: Hvor vi er, råder sharia, råder våre lover”, rapporterer Gottfried Martens. De kristne utestenges fra felleskjøkken og trakasseres når de ikke deltar i fellesbønn fem ganger om dagen. Martens spør retorisk hva som vil skje når disse muslimene ikke lenger bor i mottakene, men får egne hjem rundt i sognet. “Må vi som er kristne i dette landet gjemme oss?”

Ikke enkelttilfeller

Det finnes flere historier fra Tyskland som ligner den til iranske Said. I den lille byen Hemer i Nordrhein-Westfalen ble et eritreisk ektepar angrepet med glassflaske fordi de gikk med kors rundt halsen.

I Gießen i Hessen rapporterer en ung syrer om trusler fra de andre i mottaket. Han forteller om det han antar er IS-tilhengere som roper koranvers etter ham, de samme versene de etter sigende siterer før de halshugger.

I Freising i Bayern gikk det riktig ille for seg. En kristen familiefar fra Irak fortalte bayersk fjernsyn om trusler fra muslimer på mottaket, og at hans kone og barn ble utsatt for tilrop og slag. Familien våget ikke gå ut av rommet. Til slutt bestemte de seg for at hjembyen Mosul i Irak tross alt var tryggere, og dro tilbake. Der ble de dog ikke lenge, og de har nå flyttet til Erbil i Nord-Irak, ifølge advokaten deres i Tyskland.

Ikke alle migranter er menneskerettighetsaktivister

I Tyskland finnes det fortsatt eksperter og forskere som tør å si ting mer direkte enn vi ofte hører her hjemme. Og de får til og med nøytral omtale i media. En av dem er Max Klingberg som har jobbet med flyktningespørsmål i 15 år, og som i dag er tilknyttet International Society for Human Rights. “Ofte kommer aggresjonen fra afghanere og pakistanere”, sier Klingberg.

“De er ofte mer islamistisk orientert enn syrere og irakere. Vi må fri oss fra den illusjonen at alle som kommer hit er menneskerettighetsaktivister. En ikke så rent liten andel av de som kommer er minst like intense i sin religiøsitet som Det muslimske brorskap”, sier Klingberg. Og han fortsetter:

“Frivillige forteller om aggresjon og sogar trusler om halshugging fra sunnimuslimer overfor sjiamuslimer, men det er de kristne og jesidiene som får unngjelde hardest. Og for kristne konvertitter som er åpne om sin tro, er sannsynligheten for å bli offer for mobbing og overgrep nær 100 %”, sier Max Klingberg til Die Welt.

Etnisk delte mottak

Det er foreløbig kun én delstat som forsøker så godt det lar seg gjøre å dele beboerne på asylmottak etter bakgrunn. I Thüringen ble avgjørelsen om en slik deling tatt etter et voldelig sammenstøt i byen Suhl i august. Men det er ikke enkelt.

“Vi forsøker å deler mennesker inn etter herkomst, enten i ulike etasjer eller på ulike mottak. Det er i den nåværende krisesituasjonen bare i enkelte tilfeller mulig, men vi ønsker å bygge ut ordningen så snart tilstrømmingen igjen foregår i ordnede former”, sier justis- og migrasjonsminister i Thüringen, Dieter Lauinger.

Hvorvidt han selv faktisk tror på en slik normalisering av situasjonen, vites ikke.

Norvald Aasen.