NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 28. juli 2017

Tusen Takk Til Trump

Av Amund Garfors.

Sitter her med kopi av talen til President Donald Trump som han holdt i Warszawa under G-20 møtet forleden. Dette er ord som hele Vest-Europas ledelse burde fått inn hver morgen, før de går på jobb. For dette var sannheten! Og etter min mening finnes det kun bare en eneste leder som den fire verden nå kan stole på. Og han heter Donald J. Trump og er USAs president!

Mens det tidligere totalitære Øst-Europa nå forsvarer de gamle ”vestlige” verdier, så er det gamle Vest-Europa blitt en verdimessig amøbe uten faste avgrensninger, både åndelig og praktisk.

Med ledere som Merkel, Juncher, Macron og andre håpløse politikere, så er Europa (EU) blitt et konkursbo og et galehus uten retning og med ledere på alle plan som ikke har annet å tilby sine velgere enn et barnslig håp. Samt et fattig ønske om at alt vil ordne seg. Noe ethvert oppegående menneske som føler ansvar for kommende slekter, ser at det ALDRI vil gjøre.  Derimot vil alt bare bli ENDA VERRE!

Europas politikere, media, skoler, eliter og kirkeledere har dessverre hjernevasket og foret sin befolkning med en smakløs suppe og som er kokt på en globalistisk multikulturell spiker (red. anm. Spikeren protesterer på det kraftigste!). Og det, mens dette skvipet hylles og lovprises som om det er snakk om en fortryllende og et enestående måltid. Ja, som vi alle skal få smake på. En rett som er tilberedt etter en politisk korrekt oppskrift og som kommer til å forgifte oss alle!

Det mest utrolige er at velgerne er vel forsynte. Der de fortsetter å slurpe i seg dette sølet, i den tro på at alt skrytet om retten er sant.  Mens de likevel håper at USA skal betale dette gildet,  når folk endelig oppdager at de er blitt skikkelig rundlurt – og nye halalkokker tar over for de kokkene som da er skiftet ut. Og som vil bli Europas forunderlige død!

Tusen takk til President Donald Trump som prøver å åpne øynene på et sovende folk!

NARVIK, 8/7-2017.  AMUND GARFORS (LEDER FOR DEMOKRATENE I NORDLAND)