Demokrati og ytringsfrihet frabedes og uønsket i Arendal

Av Amund Garfors.

Ordføreren i Arendal  (en nordlending) følger for tiden sine egne lover, der han får politiet med seg på sine spillopper. Mannen er såpass frilynt og freidig, at han tar seg til rette og bortviser en lovlig organisasjon som SIAN (Stopp islamiseringen av Norge) fra byen. I stedet for å få politiet til og håndheve norsk lov. Så klarer han å snu det hele på hodet, der han får politiet til å kjeppjage SIAN. Mens han samtidig knesetter prinsippet om at vold mot de som ikke tenker i de samme baner som ham, eller ikke er enig med sosialistene, det er nå blitt til et akseptabelt virkemiddel i den byen.

I den pressemeldingen som blir sendt ut fra byens Rådhus står det følgende: ”Bakgrunnen for denne bortvisningen av SIAN, er at de som har bemannet standen til SIAN, har kommet med ukvemsord til de med en annen hudfarge som har gått forbi. Det er helt uakseptabelt. Slik oppførsel skal vi ikke ha i Arendal”.  En pressemelding som denne Ordfører Cornels Nordli bekrefter overfor VG.

Men denne fysaken av en ordfører, han lyver! For han har INGEN konkrete uttalelser å vise til. Og heller ingen beviser, filmopptak eller lydopptak. Så en har all grunn til å undre seg på hva denne fyren av AP-pamp i Arendal,  egentlig driver med? Sannheten er den at SIAN ble angrepet av muslimske innvandrere. Og som ville ødelegge deres stands fordi de ville stoppe nordmenn fra å si sannheten om den ideologien som disse ufordragelige bandittene ønsker skal få fotfeste i landet. Slik at vi en dag kan få de samme tilstander i Oslo som Barcelona nå fikk gjennomgå.  Det tragiske er at vi har et politi som står der og klapper disse kriminelle på skulderen, mens SIAN blir kneblet og bortvist. Ei meget skremmende utvikling!

På den andre siden, dersom SIAN, slik man får inntrykk av, er genuint overrasket over at de ble angrepet og at politiet tar angripernes parti, så er de nok ikke helt ”up to date”.

For dette angrepet var nok noe de måtte forvente i en eller annen form. Det som kanskje kan sies å være litt overraskende, men også er temmelig megetsigende, det er at angrepet på standen deres later til å ha kommet i hovedsakelig bare fra muslimske innvandrere. Ved tidligere lignende anledninger har det typisk vært noen lavstående bøller eller avskum som kaller seg for ”antirasister” - og som har stått bak slike ufyselige angrep. Disse pøblene av norsk opprinnelse har vært bekvemme å ha til disposisjon, der de var god å ha å skyve foran seg for disse muslimene. For da slapp de å gjøre ”grovarbeidet” sjøl.

Men dersom det nå er hovedsaklig muslimene  som står bak, så kan dette tyde på to ting: Enten begynner det å tynnes i rekkene hos ”antirasistene” – eller så anser muslimene seg selv mange og sterke nok på denne måten, til å demonstrere sin makt overfor både politi, politikere og nordmenn flest.

Hvis det hittil ikke har gått opp for de fleste i landet, så burde nok også SIAN begynne å skjønne og fatte og begripe, at de kjemper en kamp som er umulig å vinne. Reaksjonene, eller rettere sagt mangelen på sådanne, fra politisk hold, det sier det meste om dagens tilstand. Det eneste politiske partiet som har forsvart SIANs rett til å ytre seg under Arendalsuka er DEMOKRATENE! Selv fra Sylvi Listhaug, Tybring-Gjedde og Siv Jensen sin side har det så langt vært en rungende taushet! Men Sylvi Listhaug tør vel ikke annet? Og det etter at hun ble dolket i ryggen av Sharia-Erna .Og det bare for en helt korrekt og treffende beskrivelse av svikeren Hareide i Krf.

NARVIK, 18.8.2017 Amund Garfors  (Stortingskandidat og leder av Demokratene i Nordland)