NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 2. august 2017

Den "høyreekstreme" demonstrasjonen i Kristiansand

Av Spikeren.

Det var "Den Nordiske Motstandsbevegelsen - Norge" som gikk gjennom Kristiansand sentrum lørdag 29 juli. De "marsjerte" ikke, slik de venstreorienterte mediene våre forsøker å fremstille det. De gikk fredlig gjennom Kristiansands gater og viste sin nasjonalpatriotisme, uten bråk, uten vold og uten opptøyer, i sterk kontrast til hva vi ser når venstreradikale blitzere turer gjennom gatene og nærmest tar livet av folk.

Jeg gikk for morros skyld inn på websiden til "Den Nordiske Motstandsbevegelsen - Norge" hvor det står følgende å lese:

Den Nordiske Motstandsbevegelsen er i dag organisert i Finland, Sverige, Norge og Danmark. I Den nordiske motstandsbevegelsen kjemper nordiske menn og kvinner sammen mot den fiende som forsøker å ødelegge våre land. Motstandsbevegelsen utgjør en front av nordiske aktivister som har forstått at de nordiske folkenes enighet er det eneste som kan gjøre oss sterke og selvstendige.

Motstandsbevegelsen er en nasjonalsosialistisk organisasjon. Organisasjonen kan sies ha sine røtter i nasjonalismen og sosialismen, men at Motstandsbevegelsen har sine røtter i nasjonalismen innebærer ikke at bevegelsen forfekter de eksisterende nasjonalstatene i Norden. Den nasjonale tanken Motstandsbevegelsen står for skal ikke sammenlignes med borgerlig nasjonalisme. Ikke heller, skal sosialismen Motstandsbevegelsen står for sammenlignes med marxisme.

Dersom våre norske medier hadde tatt seg tid til å sjekke hva demonstrantene i Kristiansand virkelig står for, ville de fort sett at dette IKKE var såkalte "høyreekstremister", men nasjonalpatriotiske sosialister. Med andre ord sosialister som ønsket å vise sin patriotisne, som betyr å vise kjærlighet, tilknytning og forpliktelse til sitt eget fedreland. Jeg kan ikke fatte og begripe hva som er så forferdelig med det? Eller gjelder ikke ordene "Ja, vi elsker dette landet" lenger?

For å vise skjevhetene i norsk nyhetsformidling kan vi ta frem hvordan Pamela Geller den 8 januar 2009 postet følgende video på YouTube med tittelen "Oslo Muslim Pro-Hamas Riots: Anti-Israel Brutality". Her kan man se hvordan venstreradikale blitzere og såkalte "anti-rasister" oppfører seg i forhold til disse som gikk fredlig gjennom Kristiansands gater forrige lørdag.


På den samme venstreorienterte demonstrasjonen deltok også vår daværende Finansminister, Kristin Halvorsen, hvor hun gikk side om side med venstreradikale blitzere som ropte "død over jødene".Alt sammen ble fortiet av norsk presse inntil Jerusalem Post skrev om det 3 uker senere

Samtidig skrev Vebjørn Selbekk i Dagens Magasinet om hvordan en eldre mann fra Stavanger som på fredlig måte viste sin støtte til Israel fikk hånden brukket på fire steder av rabiate "anti-rasister". Da NRK spurte mannen hva som hadde skjedd og mannen forklarte at det var venstreorienterte "anti-rasister" som hadde angrepet ham, ble kameraene slått av og historien tiet ihjel. Senere fikk vi høre av folk som kjente den eldre mannen at livet hans ble fullstendig ødelagt etter denne hendelsen og at han døde ikke lenge etterpå.

Spikeren