Faten tar valget

Av Odd S. Beverfjord.

NRK-sjefen opprørt over hijab-klagestorm, står det på NRK's nettside. 

Kringkastingsrådet har mottatt over 5300 klager på det muslimske hijab-programmet, «Faten tar valget». Men det bryr ikke NRK seg om. Det er NRK, som lisensbetalerne er tvunget til å finansiere, som bestemmer musikken og dirigerer orkesteret.

NRK-sjef, Thor Gjermund Eriksen tror ikke på Allah og Muhammed. Han er sosialist og ateist. Han tror at det som står i koranen er bare skrøner og overtro. Han bare ler av muslimers tro og synes den er tåpelig og idiotisk. Han tror ikke at jorden er flat og at solen går ned i en søledam (Sura 18:86). Han bare ler av Faten Mahdi Al-Hussaini sin religiøse tro. 

NRK har fått i stand programmet kun i den hensikt å bruke det for å avkristne folk og nasjon. Eriksen tror ikke islam er fredens religion. Derfor har han ikke konvertert til islam, kjøpt seg bønneteppe, vendt seg til Mekka i bønn og gaulet «Allahu akbar!» Det kommer han heller ikke til å gjøre, for han tror ikke han kommer til helvetet og blir torturert av djevler og demoner i evighet om han ikke konverterer til islam. Han tror det koranen og muslimske imamer sier om livet etter døden er løgn og fantasi. Han bare ler av det. 

I likhet med vår statsminister og utenriksminister, tror han kommunismen, sammen med gaiatroen, evolusjonismen, globalismen, nasjonalsosialismen og venstrefascismen, er fredens religion. Hadde de trodd islam var fredens religion ville de ha fjernet alle koranklossene rundt NRK-bygningen som beskytter venstrefascistenes propagandastasjon mot islamske terroranslag, og de ville ikke parkert busser som sperrer gater for å beskytte barn i 17 mai-tog mot muslimske terrorister.

Som Marx og Lenin mener NRK-sjefen og hans politiske trosfeller at religion (i.e. kristendom) er opium for folket, og det blir ikke Utopia før kristendommen er utryddet. For å nå dette målet bruker han SVs og venstrefascistenes indoktrinerings- og propagandamaskineri, NRK, finansiert med tvungen lisensavgift – i dyp forakt for lisensbetalere og deres ønsker. «Allah skal med!» enten vi vil eller ei. Etikk er et fremmedord for NRK og kringkastingssjefen. Når det gjelder kristendom har han og Det Muslimske Broderskap samme tanke og samme mål. De hater den judeo-kristne kulturarv og vil utrydde kristendommen. Det er forklaringen på NRKs islamofili og lansering av programmet, “Faten tar valget”.

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen og hans redaktører i NRK, de venstrefascistiske sosialistene fra Rødt og SV og AP har, i likhet med sine søskenbarn, nasjonalsosialistene (nazistene), samt de islamofile sosialistenes medløpere i Kringkastingsrådet, kun utnyttende interesse av sine medmennesker. 

NRKs omstridte hijabstunt med Faten Mahdi Al-Hussaini er et ledd i arbeidet med å kondisjonere nordmenn til å akseptere islam og forakte kristendommen. Det er et ledd i kringkastingssjefens og den statlige sosialistkanalens arbeide med avkristning å innføre venstrefascistisk, sosialistisk diktatur og realisere deres drøm om et kommunistisk Utopia ved hjelp av islam. Mennesker, inkludert muslimer, brukes kun til sosialistiske politiske formål. Denne maktarrogante, politiske pøbelen, NRK, Rødt og SV, er fullstendig blottet for medfølelse og empati. De er emosjonelle, intellektuelle zombier, oppreist etter Sovjetunionens død.

Det er ikke lenger noe håp om at regjeringen og våre folkevalgte vil sørge for at det norske folk får en politisk nøytral, propagandafri og seriøs statlig nyhets- og informasjonskanal med balansert nyhetsformidling og informative, indoktrineringsfrie og faktabaserte kulturprogrammer. Det siste er nå at politikerne vil rane folk med lisensskatt for å holde liv i det islamofile propagandamaskineriet, NRK. En lisensbetalerforening bør derfor komme på plass snarest for å stoppe ondskapen.

En god begynnelse ville være om NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen ryddet skrivebordet sitt, forlot sin stilling, og fant seg noe annet å gjøre. Deretter vil utskifting av medlemmene i Kringkastingsrådet med noen som har vett og forstand og besitter evne til å skille mellom rett og galt, sannhet og løgn være en god fortsettelse.
  
Odd S. Beverfjord