Hva er det statsminister Erna Solberg driver med?

Foto: Cornelius Poppe, NTB scanpix
Av Amund Garfors.

De fleste har vel fått med seg  at det går mot valg i dette landet nå? Og der våre topp-politikere ikke går av veien for å bløffe om både det ene og det andre. Både Erna Solberg og Jonas Gahr Støre omgår nå sannhetene nokså tilfeldig, der de begge er skrubbsultne på makt. Og jeg glemmer ikke Erna Solberg som stadig uttaler at hun er så opptatt av fellesskapet i dette landet. Mens vi ser noe helt annet i praksis.

Ja Solberg hun beit seg ikke engang i leppa da hun uttalte følgende under muslimenes id-feiring, der hun bablet om hvor viktig det var at vi her i Norge klarer å bygge opp en fellesskapskultur, der alle nordmenn og innvandrere, som  lever i det samme landet er så like så like. Ja, der hun påsto at likhetene er større enn forskjellene.

Mener virkelig statsministeren dette? Har hun ikke fått med seg noe som helst, der Norge er fullstendig snudd på hodet? Mens ulikhetene, utryggheten og forskjellene viser seg overalt i en hver by eller tettsted? Ikke minst i klesdraktene og de fremmedes oppførsel? Hva har vi nordmenn i likhet med muslimer? Kan Solberg være så snill å utdype dette for meg?

Det er jo greit at noen lever i en boble, der hun og andre politikere nekter å ta innover seg virkeligheten. Men en statsminister burde ikke leve i et drømmeland.  Selv om hun sitter bak en meter tykk mur i Stortinget. Der hun kjøres i skuddsikker bil med politifolk på slep med skuddklare våpen. For slik var det ikke tidligere i vårt land. Men noe stygt og skremmende som er kommet etter at våre politikere i samtlige partier har åpnet landet for en farlig framtid, mot folkets vilje! Der vi bare må late som alt er så hyggelig, mens vi egentlig lurer oss sjøl.

Det er på tide at politikerne heller tar opp de virkelige problemstillingene som kan komme til å gå på livet løs i framtida. Spørsmål som Erna Solberg burde tatt opp da hun talte til tusener av muslimer forleden under deres id-feiring i Oslo. Der hun kun var ute for å fiske stemmer for Høyre. Og for landets usikre framtid!

Hykleren Erna Solberg er også en varm beundrer og tilber denne kanslerdama Angela Merkel i Tyskland. Hun som er ansvarlig for at Europa nå forandrer seg i rekordfart. Derfor er valget i september et alvorlig skjebnevalg for vår framtid!

NARVIK, 26.07.2017  AMUND GARFORS (Stortingkandidat og leder av Demokratene i Nordland)