Hvorfor forlater folk det synkende AP-skipet?

Av Amund Garfors.

Det er ikke vanskelig å se at panikken har slått inn i rosenes leir.  Der deres leder Gahr Støre virker nervøs og utafor. Der han har mistet grepet og kontrollen. Nei, stakkars mann, han har nok ikke mye å tenke med når han ikke skjønner hvorfor målingene til Ap-ene bare går nedover. Nordmenn flest har jo for lengst oppfattet hva som er det viktigste å kjempe for i disse tider. Men når en leder som sjøl har et frynset forhold til realiteter, ærlighet og hva som gavner landet mest, da går det bare en vei. Og selv mediene har visstnok også problemer med å fange opp det som foregår?

Nei, det er da grenser på hvor langt hjernevasken av et folk kan gå? Mens de som bestyrer avisene, radio og TV-nyhetene ikke skjønner noen ting. Det hele begynner å ligne på valget i USA, der Donald Trump gikk av med seieren. Hvorfor vil ikke media ta innover seg og innrømme at noen klarer å tenke sjøl? Og dersom Gahr Støre fortsatt ikke forstår hvorfor folk forlater AP, da har han ingenting i politikken å gjøre! For skal han redde AP fra fullt havari, så må han straks finne ut hvordan folk flest tenker og mener om egen framtid i dette landet. Ei framtid som virker nokså dyster for de som har små barn, og som skal vokse opp i et land som beveger seg farefullt inn et vanskelig farvann, fullt av undervannsskjær, grunner og store stormer.

Nei, det hjelper lite så lenge denne mannen ikke vil snakke om absolutt det aller viktigste og som skremmer vannet av folk flest; nemlig INNVANDRINGEN. Der våre grenser står vidåpne, og der muslimene velter inn i landet.  For skal AP ha den minste troverdighet, så holder det ikke å bli enig med Erna på kammerset. Ja om at visse ting, det skulle det IKKE SNAKKKES OM,  der forleden i Arendal.   Og det er enda en grunn til at denne mannen IKKE passer inn som landets statsminister!  For ingen annen sak er viktigere for folket og landets overlevelse, enn at dette blir debattert under disse politiske show på NRK-TV.  Og der alle disse partilederne er blitt enig om at dette holder de kjeft om.  Der de heller foretrekker å feie problemene under teppet…

For hva gjør Gahr Støre når han har mulighet til å snakke til det norske folk? Jo, han går og gjemmer seg og nekter å se elefanten i rommet. Han tror han kan unngå å snakke om den aller viktigste saken i Norge på 1000 år. Og da har han nok en gang avslørt seg som den feigingen og svikeren han er! Nei, han ønsker ikke å snakke om det som folk flest vil høre om, ja å tone flagg om, og som er det mest brennbare politiske tema for tiden; nemlig om vi skal overleve som et fritt folk! Men dette er vel et syndrom som følger denne mannen? Der han tror at når man ikke snakker om framtidas problemer, da vil alt gå seg til…?  Vi fikk se en bitte liten oppvisning om hva vi har i vente,  der SIAN i går ble jaget bort av en AP-ordfører i Arendal. Og der norsk politi nok en gang, sveik sitt eget folk og tok parti for inntrengerne…

Men nå er det snart valg, og det vil bli et vinn eller forsvinn for den godeste Gahr Støre. Og det fordi han nå MÅ ta et standpunkt  om han vil ha stemmer fra innvandrere og muslimer,  eller fra nordmenn. Ikke vanskelig å forstå mottoet til AP, der det heter at ”alle skal med”!  Men problemet er det, at folk flest vil ikke være om bord på dette synkende skip så lenge Kaptein Jonas Gahr Støre nekter å innformere om hva han og partiets standpunkter er i innvandrerspørsmålet. For det er svært viktig at nordmenn flest får saklig informasjon om akkurat dette. Og så lenge det ikke skal snakkes om, da går selvfølgelig folk over til andre partier og ledere som for lengst har sett skrifta på veggen.

Og kanskje det som folk reagerer mest på, det er at AP vil øke skattene med 15-20 milliarder kroner, der folk flest ikke er dummere enn at de har forstått at disse pengene vil gå til terrororganisasjoner og despoter i dysfunksjonelle land. Der Europa for tiden tar imot hundretusenvis av klienter som til slutt havner i Norge. Og der disse pengene da selvfølgelig vil gå til å finansiere vår egen undergang og utskiting med fremmede folk og raser. Ikke rart at folk har begynt å kalle AP for Araberpartiet!

Godt valg!

NARVIK, 17.august 2017 Amund Garfors (Stortingskandidat og leder av Demokratene i Nordland)