NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 15. august 2017

Hvorfor har sannheten blitt så farlig?

Av Amund Garfors.

For tiden ser det ut som at Jonas Gahr Støre kommer til å seile opp som landets nye statsminister, godt hjulpet på plass av SP, SV, Rødt og MDG. Men er det særlig lurt å la denne mannen få slippe til i regjeringskontorene? For hvem husker vel ikke tilbake noen år, da denne fyren var Jens Stoltenbergs høyre hånd og praktiserte som landet utenriksminister? Der disse to fikk Norge med i krigen mot Libya, og der de fikk hard kritikk for sin likegyldighet i forbindelse med denne uansvarlige bruk av norske jagerfly? Og for å hjelpe Al Qaida og IS på plass i landet. Der disse gruppene også klarte å ta livet av landets leder Mohammer Gadaffi. En total og redselsfull gjerning, der en bare får bekreftet hvilke løgnaktige og falske politikere som dette landet har. Og der mange av disse medløperne fortsatt sitter i landets nasjonalforsamling.

Det verste med det hele, er at dette bedraget og overgrepet som gikk for seg den gangen i 2011, det har aldri blitt gransket av noen slags kommisjon. Der Jonas og Jens fikk bli med i denne krigen med å ta noen telefoner på mobilen. Ja, der de fikk sine instrukser fra noen bakspillere og kjeltringer både i Brussel og i Washington. Nei, det ser heller ikke ut som noen har tenkt å kompromittere denne fyren Gahr Støre, som nå skal bli statsminister, med hans spill bak kulissene den gangen? Og jo lenger en venter med å finne ut om dette kyniske bakspillet, jo lenger vil denne nasjonens umodenhet fortsette. Mens verkebyllen, den vil bare vokse og vokse. Der den nå har vokst i over seks år. Likevel er det ikke mye som tyder på at Gahr Støre og Jens Stoltenberg vil ble stilt til rette for denne tragiske og skamløse krigen. Og som de to, sammen med Grete Faremo som var landets forsvarsminister, var ansvarlig for å få Norge til å være med på.

Men det mest pinlige, det er at disse to sosialistene, de var med på å åpne opp portene mot Middelhavet og skape kaos og lovløse tilstander i Libya. Der terrorister, kriminelle, kjeltringer og sosialklienter kunne ta seg fritt over til Europa. Heldigvis skyller det nå en bølge av sannhet inn over den vestlige verden. Vanlige borgere har oppdaget humbugen som maktelitene serverer oss. Og heldigvis begynner lov og orden igjen å komme på plass i Libya, der myndighetene nå ber vestlige kjeltringer som opererer skip sammen med menneskesmuglere, om å holde seg langt vekk fra Libyas kyst.

Ja, Libya anklager flere av de humanitære organisasjonene som opererer utenfor landets kyst for å stå i ledtog med terrorister og de verste kjeltringer som gjør seg til mange-milliardærer på denne tragiske trafikken. Den libyske kystvakta hevder å ha bevis for at disse såkalte humanitær organisasjoner  betaler smuglere store beløp for å frakte såkalte migranter til ventende skip. Organisasjoner som ”Leger uten grenser”, ”Redd barna”, ”Røde Kors” og ”Aamnesty Internasjonal” er derfor med på kriminell virksomhet! Og der de slår seg opp og blir søkkrike på å dikte opp konseptet om flyktninger.  Ikke minst å spille på folks medmenneskelighet. Svindlere og bedragere som håper på tillit, for deretter så å misbruke den…

Partiet Demokratene i Norge har for lengst innsett problemet med masseinnvandringen og en islamisering av Europa som tårner seg opp. Mens slike som Gahr Støre og andre tåkefyrster, de nekter å innse realitene. Der de sjøl ikke har andre løsninger enn å heve skattene med 25-30 milliarder kroner i året. Og det, for å møte denne flodbølgen av fremmede inntrengere som skal bosettes i kongeriket. Mens de sjøl prøver å skjule sannheten med alle midler, da sannheten er blitt livsfarlig i dette merkelige landet!

NARVIK, 14.august 2017  AMUND GARFORS  (Stortingskandidat og leder Demokratene i Nordland)