Jonas Gahr Støre dreit seg ut nok en gang

FOTO: HELGE MIKALSENVG
Av Amund Garfors.

Det var nok mange som bare måtte riste på hodet til denne taperen Jonas Gahr Støre som for tiden går svanger, og tror han skal bli landets neste statsminister. Men den muligheten beseglet han sjøl under denne partilederdebatten fra Tromsø tirsdags kveld. Når han ikke klarte å komme med noe som helst annet enn sitt enorme hat overfor FrP og Sylvi Listhaug, et hat som lyste fra ham, da kan han like godt pakke sammen hele valgkorpset sitt og reise på hytta si i Tvedestrand. Der kan han sitte på islamfri sone og drikke kaffe sammen med sine venner på sin private svartfinansierte brygge. Og så kan han tenke over at han ikke står for noen verdens ting. Bortsett fra hat mot dem som ønsker å bevare Norge for kommende generasjoner…

Ja, jeg vil heller ha et kaldere samfunn enn globalisten Jonas Gahr Støre som statsminister. Og som fullstendig kommer til å rasere det lille som er igjen av Norge. 

For hva er det han ønsker for det norske folk? Jo, enda flere muslimer og fremmede som aldri burde hatt lov å tråkke på norsk jord! Der misbruk av småjenter, gjengvoldtekter og kvinnediskriminering står høyt i kurs hos disse han ønsker velkommen. Og kulden, det har nemlig hans parti og deres støttespillere sjøl skapt!

Jo, jeg vil påstå Gahr Støre er en ond mann og som ønsker oss de samme tilstander her som i Sverige. Og han burde vel heller takke Sylvi Listhaug for at hun reiste til Rinkeby utafor Stockholm for å lære, og aldeles ikke for å skremme oss, slik han påstår. Men da innrømmer han samtidig og indirekte at Rinkeby er et mareritt av en bydel. Et eksempel der innvandringen fullstendig har spilt fallitt. Men slu som han er denne fyren, så sier han det selvfølgelig ikke rett ut. For trolig skjønner han heller ikke rekkevidden av det som han sa, lite intelligent som han er.

Og samtidig sier han at vi aldri vil få noe slags Rinkeby i Norge. Skulle vært moro og hørt hans forklaring på akkurat det utsagnet. Og som er så lite spesielt med Rinkeby, og som vi ikke også vil få her på berget? Jo, han kan selvfølgelig påstå at forhold eller tendenser hvor alle piler peker i retning av svenske tilstander ikke eksisterer i Norge. Men da er ikke denne mannen den rette for statsministerkontoret!

Det er derfor åpenbart at en mann som Gahr Støre og som lever fullstendig i sin egen drømmeverden er svært dårlig orientert om dagens skremmende utvikling her i landet. Og en mann som har er slikt uvirkelig og dårlig gangsyn og tilsvarende evne til å resonere, han er mildest talt svært uskikket til å lede dette landet! 

For når en statsministerkandidat ikke forstår rekkevidden av sin egen retorikk, da er det fare på ferde. Kan han fortelle meg hvem som blir skremt av Listhaugs reise til Rinkeby? 

Nei Gahr Støre er for lengst gjennomskuet, dette intellektuelle vestkantmennesket som prøver å bli sosialist, men som ikke blir annet enn en aristokrat som beveger seg på ukjent grunn. Derfor har ingen arbeidere tillit til denne rike pappagutten med millioner av kroner på bok. Og til tross for rikdommen, så har ikke denne fyren den minste snøring og absolutt ingen nye ideer. Kun retorikk, meninger og svada, og atter svada og meninger. Og som er blandet inn med hat mot Sylvi Listhaug, der han dreit seg ut for hele nasjonen!

NARVIK, 30.august. 2017  Amund Garfors (Stortingskandidat og leder av Demokratene i Nordland)