Når skal folk forstå at vi lever i en skjebnetid?

Erna Solberg ønsker muslimene God Id
Av Amund Garfors.

Ja, vi lever i ei skjebnetid der ondskapen, forkledd som politisk korrekthet er blitt et mantra. Og der ”godhet” og vår egen sikkerhet ofres på det multikulturelle alter. Det mens en menneskefiendtlig ideologi som er godtatt av våre egne naive uansvarlige ledere, er ønsket velkommen til gards.  Som kjemper om gunsten og overtaket på et folk som omtrent har sovna. Der vi blir fortalt at alt er like bra, og det også fra en konge – som heller ikke har forstått bæra. Og av en ideologi som er forkledd som ”en fredelig religion”. Ja, som har fått fritt leide til å innta et land der vi har politikere som aldri har giddet sette seg inn i hvilket farlig virus islam er blitt. Det i et land der folket er hjernevasket og der fakta og realiteter feies under teppet. Mens vi som kommer med logisk fornuft og omtanke for kommende generasjoners livssituasjon og vilkår, helst ikke skal få komme til ordet…

Vi har en statsminister som møter opp og hyller muslimer og omfavner deres tro, mens hun smiler og hygger seg i deres selskap. Ja, en skulle tro at vett og forstand er totalt fraværende fra denne politiske ”eliten” som har adoptert og implementert sine retoriske hersketeknikker. Og som passer beste i bananrepublikker i Mellom-Amerika. Eller kanskje er det fallitterklærte kommunistregimer de forsøker å etterligne? Men en ting er sikkert; før eller seinere må noen betale prisen for den slags komplette stupiditet!

For når beslutninger tas på falskt grunnlag og når de gale premisser ligger i bunnen, da blir alt feil. Det hele vil ende i kaos og forvirring. Dette burde være elementær lære, ja som selv en liksom-Høyrepolitiker, eller rettere sagt, en kamuflert sosialist som Erna Solberg fatte og begripe…

Jo, må bare innrømme at jeg ble direkte uvel når jeg så den dama sitte der og hylle islam og muslimer og gratulere dem med overstått fastemåned, Ramadan. For Ramadan er en måned med jihadistisk terror og vold. Det er en hån av Norges statsminister å sammenligne dette med jul. Bilbrannene i Oslo de siste ukene er sannsynligvis koblet til Ramadan. Og slike politikere som er med på å promotere islam, det er de samme som importerer denne tilbakestående og dysfunksjonelle ikke-kompatible ideologien inn i vårt kristne land. Og i tillegg er mange av dem dumme nok til å gi dem blankofullmakt til å ta seg til rette i vestens sårbare og tynnslitte demokratier. Dessverre så lider folk og land under en dåraktig elites dumskap som de via TV og radio kan spre sammen med sin tro på islam. Ja som er to sider av samme sak.

Jeg sier det igjen; høstens valg blir et skjebnevalg! Derfor må folk forstå at tåpene, narrene og disse politiske sabotørene må velges bort! Slike antinasjonale, handlingslammede, feige, kronisk-sjokkerte liksom-politikerne, de må fjernes fra taburettene! Ansvarlige mennesker som bryr seg om landet og folkets framtid, de må på plass. Ellers vil det bli dystert og mørkt i landet!

NARVIK, 26.06.2017  AMUND GARFORS
(STORTINGSKANDIDAT og LEDER AV DEMOKRATENE I NORDLAND)