NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 19. august 2017

Opium for folket

Av Fredsriket.

Hvorfor skal kristendommen bli kalt det? Kommer i hvert fall ikke fra Bibelen, men mest sannsynlig fra kristne selv og deres aviser. Ikke engang den mest flyktige gjennomlesning av Bibelen kan en unngå å få et sterkt inntrykk av den sosiale lidenskap som flammer på sidene i den. Det finnes ingen bok innenfor verdenslitteraturen som så inderlig fordømmer all uærlig og egoistisk rikdom.

Her er noen bibelsitat:

Han fordømmer dem som ”dynger opp ran og vold i sine slott” (Am 3:10). Han fordømmer dem som ”tråkker småkårsfolk ned og krever korn i avgift av dem. Derfor skal dere ikke få bo i de hus som dere har bygd av tilhogd stein, og ikke få drikke av vinen fra de herlige vingårder dere har plantet” (Am 5:11).

Han slipper løs sin vrede over dem som gir dårlig mål og fusker med falske vekter, som kjøper småkårsfolk for penger og en fattig stakkar for et par sko og lar de fattige få avfallskorn selv om de betaler full pris. ”Aldri mer vil jeg glemme noe av det de har gjort! Sier Gud (Am 8:4-7). Jesaja adv arer dem som lager seg store eiendommer ved å legge ”hus til hus og føyer til åker til åker” (Jes 5:8).

Den vise Salomo sier at den som stoler på sin rikdom, faller (Ordsp 11:28). Lukas siterer Jesus som sier ”Ve dere rike!” (Luk 6:24). ”Hvor vanskelig det er for dem som eier mye, å komme inn i Guds rike!” (Luk 18:24). ”De som vil bli rike, faller i fristelser og snarer og gripes av mange slags tåpelige og skadelige begjær, som styrter mennesker ned i undergang og fortapelse. For kjærlighet til penger er en rot til alt ondt” (1 Tim 6: 9-10).

Livet og utgangen for de rike egoistene er skildret i Jakobs brev:
Jak 5: 4-6. ”Men hør: Den lønn dere holdt igjen for arbeiderne som skar åkrene deres, roper høyt, og høstfolkenes nødrop har nådd fram til Herren Seabot. Dere har levd i luksus og overflod på jorden og gjort hjertene fete til slaktedagen. Den uskyldige har dere dømt skyldig og drept, uten at noen gjør motstand”

Men Jesus gjorde motstand. Han jagde de grådige bort fra tempelplassen slik at de ikke skulle få utbytte de fattige mer. Mens de kristne i dag i stor grad bare støtter de samme utbytterne i form av å støtte pengesionistene Rothschild og staten Israel. Velg selv hvem dere vil tjene Jesus Kristus eller Antikrist. Det er sistnevnte som er opium for kristenheten. Ikke Bibelen.

Finnes mye enkle ting en kristen kan gjøre for å hindre utbytting av fattige. Blant annet når en skal gjøre noe så enkelt som å slippe en seddel ned i valgurnen. Og la være å støtte liberalistiske partier, Dagen og NorgeIdag, pastorer på Veien bibelskole, høyrepartier og det ugudelige "kristenfolket" som ikke er annet en støtte til Antikristen som skal innsettes på tronen i Jerusalem. Bare å se til USA eller til Maggie Thatcher, despoter som i araberlandene som har sine palass mens de fleste undersåttene deres er fattige. Bare sosialdemokrati, politiske partier på venstresiden og velferdsstaten kan i stor stil hindre fattigdom og på lengre sikt, skape en balansert økonomisk vekst og fordeling uten omfattende utbytting av arbeidsfolk. All erfaring viser det.

Homofili og abort er ikke tilsvarende fordømt av Jesus som utbytting av fattige. så kjemp mot de konservative kristne, Dagen, NorgeIdag, pastorer på Veien Bibelskole som ikke følger Jesus og stemmer borgerlig til den siste dag. Jesus dyrket ikke Mammon og var borgerlig.

Fredsriket